• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Iulie , 2015

Tomograful lui Sabin / Bladerunner

...Poate ar trebui să-ţi pun un nume, dar asta-i o pantă alunecoasă. Eşti doar în capul meu. Trebuie să ne amintim asta. Fir-ar! Chiar s-a întâmplat. Vorbesc cu o persoană imaginară. Ceea ce am să-ţi spun e strict confidenţial. O conspiraţie mai mare decât noi toţi. Există un grup puternic de oameni acolo, care conduc lumea în secret. Mă refer la tipii despre care nimeni nu ştie, care sunt invizibili. Elita de 1%, cei care se joacă de-a Dumnezeu fără permisiune. Iar eu nu prea mai ştiu cum să vorbesc cu oamenii.

 

Celor de sus nu le place cineva cu puterea mea de convingere. Momente interesante aproape la tot pasul. XYZ a fost un mare om, deşi ştiam că a făcut miliarde de pe spinarea copiilor? Sau ar trebuie să avem impresia că toţi eroii noştri sunt contrafăcuţi? Lumea însăşi e o mare farsă. Spamându-ne cu comentarii jalnice ca nişte scuipaţi anemici. Mascând înţelegerea din reţeaua noastră socială. Simulând intimitatea. Sau poate din cauza faptului că am votat pentru asta? Nu prin alegerile întotdeauna fraudate, dar şi prin lucrurile noastre, proprietatea noastră, banii noştri.

 

Nu spun nimic nou. Toţi ştim de ce am făcut asta,nu din cauza filmelor “Jocurile Foamei”care ne fac fericiţi, ci doar fiindcă vrem să fim SEDAŢI. Deoarece e dureros să nu te prefaci. Fiindcă suntem laşi.

TU cel puţin încerci, sau asta mă laşi să cred. Tu cel puţin pari să înţelegi sentimentul de a fi singur. Tu pari să înţelegi durerea. Vrei să protejezi oamenii de ea. Îţi place muzica, la fel ca mie. În plus, te descurci binişor cu oamenii. Cele mai mari companii din lume... Sunt atât de mari,încât sunt peste tot, nişte monştri malefici, plăsmuiri perfecte ale societăţii moderne, doar asta aude mintea mea, vede, sau citeşte... Dar vechile obiceiuri mor greu.

Uneori visez că salvez lumea din gheara invizibilă, cea care ne marchează pe fiecare cu o insignă de angajat/sclav. Cea care ne forţează să lucrăm pentru EI... Cea care ne controlează zilnic fără să ştim, dar şi fără să putem s-o oprim. Eu nu sunt atât de special. Sunt doar un anonim. Sunt un sihastru şi urăsc când nu-mi pot controla singurătatea. Sunt nebun? Hai să-ţi spun de fapt de ce eşti tu aici. Eşti aici fiindcă simţi că e ceva în neregulă cu lumea. Ceva ce nu-ţi poţi explica. Dar ştii că te controlează pe tine şi pe toţi cei de care-ţi pasă. Sunt banii. Sistemul de operare al lumii noastre iar noi am fost de mai multe ori pe punctul să distrugem realitatea virtuală. Păcat că oamenii găsesc mereu o cale să mă dezamăgească. Acum urmează tristeţea... dar cred că ţi-ai răspuns propriei întrebări. Comunicarea este cheia, interacţiunea umană reală.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.