• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 2 Iulie , 2014

Telefonul Fire, primul telefon marca Amazon

Amazon a anunţat primul smartphone, o mişcare cu adevărat îndrăzneaţă într-un segment dominat de Apple şi Samsung. CEO-ul Jeff Bezos a lansat telefonul Fire, un smartphone

cu un 4.7 inch. Afişare 3-D, un procesor QuadCore 2.2-GHz, un aparat de fotografiat de 13 megapixeli şi 2 GB de RAM.

 
 

Dispozitivul va oferi opţiunea de stocare a fotografiilor nelimitat, prin sistemul cloud. Se vinde deocamdată exclusiv în reţeaua AT & T, piaţa americană, la un preţ de 199 dolari pentru o versiune pe 32 de GB, cu un contract pe doi ani sau 299 dolari pentru o versiune de 64 de GB. Telefonul este disponibil pentru precomanda pe site-ul Amazon şi va începe de transport peste ocean la 25 iulie.

 

Telefonul va veni cu un nou program numit Firefly, care permite oamenilor pentru a scana obiecte, cântece şi emisiuni TV, astfel încât Amazon le poate identifica şi de a oferi o modalitate de a le cumpăra de la magazin. În total Firefly poate recunoaşte 100 de milioane de articole, a spus Bezos. „Fire pune tot ce vă place despre Amazon în palma ta”, a spus el într-un comunicat de presă.

 

Capabilităţile telefonului 3-D sunt caracteristica cea mai unică. Printr-o tehnologie numită dinamică Perspectiva, Telefon Fire utilizează patru camere amplasate pe faţa sa frontală pentru a urmări mişcările capului unei persoane în orice moment. Acest lucru permite telefonului să ofere un timp real de afişare 3-D-like, care prezintă mai multă adâncime imaginii decât un ecran tipic smartphone. Telefon Fire va rula pe o versiune modificată de Android şi suport pentru unele aplicaţii native la sistemul de operare Google. Aplicaţii populare, cum ar fi Instagram, Facebook, Netflix, ESPN şi HBO GO trebuie să fie disponibile pentru dispozitiv atunci când se lansează.

 
 

În plus faţă de linia de populare a Kindle e-readere şi tablete, compania a lansat primul său Amazon Fire TV, la începutul acestui an. Bezos a spus astăzi că există „zeci de milioane” de proprietari de Kindle şi nu există date reale privind vânzările Fire TV.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.