• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 08 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Aprilie , 2014

Şi tot zbor / Profesorilor mei din aviaţie

Oamenii spun că viaţa este un miracol. Şi este. Cu toate aspectele ei, de la naştere Şi până la sfârşit, cu toate surprizele şi provocările ei. Cu bucuriile ei care ne fac să plângem de înfiorare, dar şi cu supărările care clădesc arhitectura fiinţei noastre. Bucuriile de azi sunt nostalgiile de mâine, supărările de azi, e bine când se transformă în amintirile cu zâmbete de peste ani... Oamenii fac lucrurile să se aşeze în matca lor, cea hărăzită de destin. Şi mai sunt – uneori, poate întotdeauna, însă fără să ne dăm noi seama – instrumente în mâna destinului. 

 

Oamenii spun că zborul este un miracol. Zborul a fost întotdeauna o provocare pentru omenire, iar în zilele noastre, dincolo de miracol, este o experienţă care ne face mai buni. Oamenii implicaţi în aviaţie sunt întotdeauna diferiţi: ei au văzut, trăit şi simţit realitatea unui miracol. Iar instructorii din aviaţie sunt persoane cu abilităţi speciale, având puterea de a ne face pe noi mai buni nu numai în munca noastră, ci şi în viaţa noastră de fiecare zi.

 

Noi, cei care zburăm, cei care mai credem în vise, cei care facem ca distanţele dintre oameni să fie mai scurte şi care ştim ce înseamnă drumul către cei dragi pe cărările cerului, am dori să vă mulţumim pentru şansa pe care ne-aţi dat-o dumneavoastră, ca profesori, ca instructori, ca Oameni: ne-aţi învăţat, ne-aţi instruit, ne-aţi provocat, ne-aţi dat aripi pentru zbor şi ne-aţi făcut să vedem lumea altfel. Ne-aţi dat toiagul de care să ne putem sprijini oricând pe cărările din văzduh. Ne-aţi deschis lumini în suflet care vor dura tot atât de mult cât vom iubi aviaţia. Iar noi o vom iubi întotdeauna pentru că aviaţia este atât bucuria zborului, cât şi frumuseţea miracolului. Şi tuturor oamenilor le plac miracolele din viaţă. Pentru că viaţa este un miracol.

 

Pentru aceste lucruri, dar şi pentru multe, multe alte nescrise, dar simţite, neterminate prin cuvinte sau necreionate prin gesturi, dar trăite, pentru tot ce înseamnă bucuria zborului, profesorilor mei din aviaţie, dar şi din viaţă, vă mulţumesc!

Comentariile celorlalți

maria pe 08.04.2014 la 22:48
imi place mult ceea ce scrii in fiecare numar al acestui ziar. ma regasesc in cea ce spui si ma simt acolo unde zbori.citesc aceste articole de multa vreme si constat ca nu are nimeni nici o parere.e frumos si util ce ne spui.continua

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.