• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 13 Noiembrie , 2012

Scoateţi deşeurile din casă!

Alături de primar, şi noi, cetăţenii, ne dorim ca oraşul nostru să fie cel mai curat şi mai verde oraş din ţară. Atunci, haideţi să contribuim la asta! Acum putem trimite la plimbare deşeurile electrocasnice şi orice aparat electric sau electronic vechi sau defect.

 
 

 „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!” este campania iniţiată de Asociaţia Română pentru Reciclare “RoRec”, în parteneriat cu Primăria Baia Mare. Sâmbătă şi duminică, 10 şi 11 noiembrie, între orele 9.00-17.00, orice persoană, instituţie sau firmă se poate debarasa de obiectele electrice şi electronice vechi sau uzate în cele 15 puncte de colectare.

Practic, RoRec se ocupă de toate activităţile necesare colectării, tratării, refolosirii, reciclării şi recuperării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi se asigură de eliminarea acestora în condiţii de protecţie a mediului.

Ana Iacob şi Florin Popa, reprezentanţii RoRec, alături de primarul Cătălin Cherecheş au mediatizat această acţiune în sala Europa a Primăriei Baia Mare.

„Îi rugăm pe băimăreni să vină şi să îşi lase toate toate echipamentele electrocasnice care nu le mai sunt utile sau sunt în stare de degradare. Sunt convins că băimărenii vor fi atenţi la ceea ce înseamnă colectarea deşeurilor, la ceea ce înseamnă protejarea mediul înconjurător pentru că am avut o lungă perioadă de timp în care am suferit din cauza poluării.”, a spus Cătălin Cherecheş.

 

Pentru preluarea gratuită a aparatelor de mari dimensiuni apelaţi: 0742-550071,

0720-811640, 0732-886083, 0765-769939.

 

Punctele provizorii de colectare sunt amenajate în următoarele locaţii:

Cartier Ferneziu – în centru

Cartier Firiza – în faţa şcolii

Platou Piaţa Revoluţiei

Aleea Nouă – la piaţă

Piaţa Albina

Valea Borcutului – lângă stadion

Zona magazinului Meda

Bd. Bucureşti – complexul Center

Parcarea Gold Plaza

Cartier V. Alecsandri – în faţa magazinului Elvila

Intersecţia Bd. Republicii cu Calea Traian – în faţă la ING

Centrul Millenium

În faţa magazinului Maramureş

Str. G. Coşbuc – în parcarea magazinului Billa

Str. V. Roşie - parcare club Minaur.

 

„Îi rugăm pe băimăreni să vină şi să îşi lase toate toate echipamentele electrocasnice care nu le mai sunt utile sau sunt în stare de degradare. Sunt convins că băimărenii vor fi atenţi la ceea ce înseamnă colectarea deşeurilor, la ceea ce înseamnă protejarea mediului înconjurător pentru că am avut o lungă perioadă de timp în care am suferit din cauza poluării” - Cătălin Cherecheş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.