• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Noiembrie , 2019

Şcoala Gimnazială „Nichita Stănescu” din Baia Mare - o şcoală veselă şi colorată

prof. înv. primar
Antonela CĂPRAR
 

În săptămâna 21-25 octombrie 2019, curtea elevilor de la Şcoala Gimnazială „Nichita Stănescu” a devenit veselă şi plină de culoare.

 

La iniţiativa doamnei profesor pentru învăţământ primar Căprar Antonela şi cu sprijinul Direc­ţiunii, totul a prins „viaţă”, sub mâinile harnice ale partici­panţilor. Astfel, timp de trei zile, cadrele didactice din şcoală şi părinţii au transformat curtea şcolii, într-una veselă, frumoasă, plină de culoare. Şotron, o bubu­ruză uriaşă, o ţintă, o broscuţă, o omidă şerpuită cu literele de la A la Z, un şarpe cu numerele de la 0 la 31, diverse trasee sunt doar câteva din minunile colorate care înfrumuse­ţează curtea elevilor.

Apreciem pe această cale efortul depus de părinţii elevilor din şcoală, care au rămas zilnic până la ora 18, ca să finalizeze această lucrare.
Acţiunea n-ar fi fost posibilă fără aportul doamnelor profesoare pentru învăţământ primar: Pop Lucia, Ivaszuk Corina, Husti Florentina, Afrăsinei Adela, Pintea Emanuela, Chira Emilia, Libotean Silvia, Iuhas Viorica, Ma­rinescu Marinica, Ciociu Laura, Pop Luminiţa, Tyekar Ana Maria, doamnei profesoare de desen Vancea Delia, doamnei psiholog Abrihan Paula şi cu sprijinul doamnei director prof. Soponar Dora, respectiv doamnei director adjunct prof. Surduc Lucia, care ne-au susţinut în realizarea acestui proiect.

Această acţiune a fost inclusă în Campania „Şcoli prietenoase şi creative”, ce este iniţiată de doamna Anca Tîrcă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.