• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 11 Martie , 2015

S-a deschis piscina interioară a Pensiunii Teleptean. Apă dulce şi sărată să te ungă la suflet!

Începutul de sezon turistic pentru cea mai simpatică pensiune din Ocna Şugatag, Pensiunea Teleptean vine cu noutăţi importante. Au fost terminate bazinele cu apă sărată şi dulce în piscina interioară. Un plus de confort, un plus de atractivitate.

 

Pentru a vedea noua extindere a Pensiunii Teleptean, am fost acolo la un sfârşit de săptămână, atunci când iarna se dă bătută, iar primăvara îşi deschide petalele ofertei cu gingăşie, temător înspre un soare generos, frumos, precum o primăvară din poveste. Drumul până acolo este acceptabil, dacă mergi peste Gutâi. Serpentinele se înghesuie unele într-altele, de nu apuci să înghiţi bine şi o altă curbă te face să priveşti vestul din est.

După marea învârteală mai este un pic şi ai ajuns în Ocna. Din centru până la Teleptean este o linie dreaptă, pe care o parcurgi fix în trei minute.

 

Am intrat în parcarea ce va fi finalizată în această vară şi am zărit extinderea în care se află piscinele. Printre aburii azurii, am zărit siluete de amatori de baie în sezon friguros. Am intrat, şi patronul Pensiunii, domnul Teleptean, ne-a întâmpinat aşa cum o face cu fiecare client, cu zâmbetul pe buze.

 

După ce ne-am schimbat, am venit în corpul de clădire în care se află piscinele. De la intrare eşti avertizat că nu poţi intra decât în anumite condiţii. De asemenea, este obligatoriu efectuarea unui duş. Te schimbi la vestiar şi păşeşti în piscina interioară. Trei bazine cu apă curată îţi surâd şi te îmbie la baie, leneveală, destindere.

Bazinul mare are apă dulce şi este cel mai solicitat. Cel cu apă sărată este mai mic, dar apa are proprietăţi miraculoase. Sunt panouri care te avertizează că o recomandare a medicului ţi-ar face baia mai liniştită. Mai este un jacuzzi în care poţi sta să te „agiţi” în apa minunat de curată, caldă, binefăcătoare. Pe margini sunt şezlonguri şi, dacă nu mai doreşti să faci baie, te poţi duce la saună. Sunt două încăperi de saună cu două plaje de temperatură până la care poţi regla instalaţia. Apa din bazine are peste 30 de grade. Din mijlocul piscinei urcă o scară în spirală spre etaj, acolo unde în scurt timp va fi finalizată sala de destindere. Aici vor fi aparate de fitness, de gimnastică, pentru modelarea corpului.

 

După câteva ore de relaxare în bazinele Pensiunii te poţi duce să iei masa. Bucatele fac cinste bucătarului, iar o horincă precum în Maramureş este binevenită. Ce îţi poţi dori pentru un concediu între sezoane, sau pentru un sfârşit de săptămână în care vrei să laşi grijile cotidiene la intrare şi să te bucuri de clipe de linişte, căldură şi de ce nu, de mâncare bună?

Aceasta este oferta de primăvară, dar după ce vremea se va încălzi îndeajuns, Pensiunea Teleptean are şi o piscină exterioară cu două bazine, unul pentru copii, terasă, grătar, curte spre pădure… Un loc în care să tot vii!

 

Desigur, va urma o poveste a papanaşilor!

 
Date de contact:
www.teleptean.ro,
 

office@teleptean.ro,
Tel. 0262-374177, 0745-614981.

Comentariile celorlalți

Sa ne informati despre preturile de cazare pe 14.04.2015 la 21:56
Dorim poze mai multe !!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.