• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Februarie , 2014

PP-DD Maramureş îşi arată din nou forţa

PP-DD filiala Maramureş se regruprează. După frământările politice din ultimul an din cadrul partidului, Pamfil Cristea, cel care a pus bazele acestui partid în judeţul nostru, este din nou la conducere. Reamintim că de circa un an şi-au arogat conducerea partidului Vasile Vlaşin şi deputatul Nuţu Fonta, însă din câte s-a putut vedea, aceştia nu au făcut „mare brânză”.

 

„O dată cu plecarea deputatului Nuţu Fonta a revenit calmul în PP-DD. Tensiunile acumulate în trecut au fost rezolvate, iar problemele care se ivesc pe parcurs îşi găsesc soluţii în timp. Cu Vlaşin nu mai avem treabă. El a fost aproximativ jumătate din anul trecut şi aproximativ jumătate a fost Nuţu Fonta, până acum când a venit schimbarea”, a declarat Pamfil Cristea.

În momentul de faţă, Cristea este preşedinte interimar nominalizat de către Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD. Urmează să se organizeze alegeri, dar nu s-a stabilit încă data.

În momentul de faţă, principala preocupare a conducerii PP-DD este consolidarea partidului şi a organizaţiilor din teritoriu: „Eu am fost ales cu 297 de voturi din 300. Au fost o serie de încercări de boicot, dar acum au revenit lucrurile la normal. Planul nostru este să reîntărim structura politică şi organizaţiile din judeţ, oferind încrederea oamenilor cu rezultate. Din evaluarea secretarului PP-DD, la ora actuală sunt în jur de 10 mii de membri. Din cauza frământărilor din partid din ultima vreme au fost persoane care au plecat din partid, gen Adrian Turicu, pe care vom încerca să îl readucem în partid. Dar trebuie subliniat că au plecat membri, nu grupuri sau organizaţii”, a precizat preşedintele PP-DD.

O dovadă a faptului că se doreşte încurajarea membrilor cu rezultate este faptul că s-a anunţat de curând că Vladimir Peruţ, viceprimarul oraşului Cavnic, a fost desemnat în calitate de consilier al preşedintelui PP-DD Maramureş, „asta având în vedere procentul de aproximativ 30% la cele două tururi de scrutin de până în prezent”. Pe termen scurt, urmează evaluarea Biroului Permanent Judeţean şi a organizaţiilor locale.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.