• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 17 Martie , 2020

Persoanele care nu activează în cadrul Palatului Administrativ intră în instituție doar în condiții speciale

În vederea prevenirii infectării cu coronavirus a personalului propriu din aparatul de specia­litate al Consiliului Județean Maramureș și din instituțiile subordonate precum și a cetățe­nilor care apelează la serviciile acestor instituții s-au stabilit o serie de măsuri cu privire la accesul în sediul instituției jude­țene. Despre toate aceste decizii date prin dispoziția președin­telui Consiliului Județean Ma­ramu­reș, care este și condu­­că­torul grupului de lucru constituit la nivelul CJ, șeful administrației județene, Gabriel Zetea, a vorbit în cadrul conferinței de presă organizate în Cabinetul Preșe­dintelui.
Accesul personalului din apara­tul propriu al Consiliului Jude­țean Maramureș precum și din celelalte instituții care au sediu în Palatul Administrativ se face pe baza legitimațiilor personale, în intervalul orar stabilit. Persoanele care manifestă semne de răceală sau gripă (tuse, stră­nut etc.) vor purta în mod obli­gatoriu măști de protecție.
Persoanele angajate în alte ins­tituții sau reprezentanții admi­nistrațiilor publice locale care trebuie să rezolve anumite si­tuații la Palatul Administrativ vor avea acces în sediu doar după legitimarea și notarea în registrul special de evidență.
Nu vor avea acces în sediu persoanele care prezintă semne de îmbolnăvire: tuse, strănut, rinoree etc.
Accesul persoanelor din afara instituției este permis doar la serviciul Registratură al Consi­liului Județean și al Instituției Prefectului. Celelalte instituții care au sediul în Palatul Admi­nistrativ vor stabili modalitățile de relații publice, astfel încât acestea să se desfășoare doar în spațiul amenajat în holul de la intrare.
Se interzice utilizarea intrării directe din exterior prin ușa de acces situată la demisol în holul care duce la cantină.
Se interzice accesul în clădire al persoanelor care distribuie sau vând produse alimentare sau manufacturiere precum și a serviciilor de catering.
Se interzice accesul la etajele superioare a persoanelor din afara instituțiilor.
Pentru persoanele din instituțiile și serviciile din subordine, accesul în interes de serviciu în Palatul Administrativ va fi permis doar cu aprobarea condu­cătorului compartimentului la care se deplasează.
Personalul din Serviciul Ju­dețean de Pază a primit în consemn punerea imediată în apli­care a măsurilor privind accesul în clădire.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.