• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 04 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 19 Martie , 2013

„Pelerinaj” al liderilor PDL la Târgu Lăpuş

Candidaţii PDL la şefia partidului au transformat Târgu Lăpuş în zonă de pelerinaj politic. După Vasile Blaga şi Elena Udrea, săptămâna trecută, Monica Macovei a ajuns şi ea la Târgu Lăpuş. Primarul Mitru Leşe îşi explică simplu interesul liderilor PDL pentru oraşul pe care îl conduce: „Ştii de ce-i pelerinaj? Că-s singurul primar de oraş”.

Deşi pedeliştii maramureşeni se feresc să răspundă deschis la întrebarea legată de liderul pe care îl vor susţine la alegerile din partid, de departe, de cea mai entuziastă primire a avut parte Elena Udrea, care a venit în Maramureş însoţită de fostul premier Emil Boc.
De altfel, la finalul vizitei, Udrea a plecat convinsă de susţinerea pedeliştilor maramureşenilor:
„Discursurile pe care le-am auzit, luările de cuvânt, îmi dau încredere că ai mei colegi din Maramureş mă vor vota pentru că mă cunosc şi ca om de partid, şi ca ministru. M-am luptat opt ani de zile cu adversarii politici, indiferent cine au fost aceştia. Dacă am fost într-o alianţă, am fost un partener corect şi dacă s-a terminat alianţa, am devenit un adversar veritabil. Nu am făcut niciodată compromisuri“.
 
Pe de altă parte, se vehiculează numele Monicăi Macovei ca şi candidat la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Fostul lider democrat-liberal Emil Boc a spus că o susţine pe Elena Udrea la şefia PDL, considerând că aceasta este “bine ancorată” în partid, dar crede că: „Monica Macovei ar fi un candidat excepţional, redutabil, la Preşedinţia României în 2014. Elena Udrea are avantajul că este bine ancorată în partid şi are o bună relaţie cu filialele”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.