• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 2 Decembrie , 2013

O TRADIŢIE DE SUFLET: Concertul de colinde din Chechiş

În preajma sărbătorilor de iarnă, satul Chechiş răsună de colinde şi tradiţii străbune. De patru ani, o mână de oameni de suflet organizează un eveniment devenit deja tradiţie: concertul „Hristos se naşte, slăviţi-l!”.

 
 

Pornit din dragostea de tradiţii şi de frumos a unor oameni de suflet, evenimentul a căpătat anual amploare şi a crescut atât ca număr de participanţi, cât şi de spectatori.Astfel că, an de an, căminul cultural din Chechiş se dovedeşte neîncăpător pentru spectatorii care vin să se delecteze cu tradiţii străbune şi cu colinde străvechi.

Devenit o tradiţie, concertul de colinde de la Chechiş va avea loc în acest an pe data de 7 decembrie, la Căminul Cultural din localitate, începând cu orele 17.

La această a IV-a ediţie vor participa atât coruri tradiţionale din comună şi din alte localităţi ale judeţului, cât şi corale consacrate din Baia Mare şi Zalău.

 

Organizatorii concertului: Parohia Ortodoxă Chechiş, Şcoala Chechiş şi Asociaţia Creştină „Dăruind, Vei Dobândi” îi aşteaptă cu drag pe toţi cei ce doresc să primească vestea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, adusă de frumoasele colinde româneşti. Cei prezenţi vor putea redescoperi şi obiceiuri uitate, concertul având loc în cadrul oferit de o şezătoare tradiţională.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.