• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Decembrie , 2019

O carte pentru a te pregăti la examene de tip grilă, care ajută la reușita unui potențial student!

Într-o atmosferă plină de entuziasm și optimism, în sala de spectacole a Centrului Cultural din Sighetu Marmației a avut loc lansarea cărții „Verificați-vă cunoștințele în 1500 de grile pentru admiterea la Academia de Poliție, Școlile de subofițeri, Facultatea de Drept, Facultatea de Litere”, autori Odarca Bout, Valeria Rus, Stoianovici Adelina, Crina Voinaghi și Marius Voinaghi, profesori la Colegiul Național „Dragoș Vodă” și la Colegiul Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației. Cartea a apărut la Editura „Valea Verde” din Sighetu Marmației.
Prof. Marius Voinaghi, care a fost și mode­ratorul evenimentului, a declarat: „Cartea noastră are o viață a ei și suntem mândri de ceea ce am realizat. Ne dorim să fie de folos elevilor noștri fără de care nu am fi reușit să fim cine suntem azi, și să le aducă multe împliniri”.
Cartea este o culegere de teste utile celor care doresc să-și verifice și să-și consolideze cunoștințele de limba română, limba engleză, limba franceză și istorie, rezultatul unei munci care oglindește și surprinde o nevoie, aceea de a face față unor examene de tip grilă de care depinde reușita unui potențial student.
După prezentarea cărții, cuvântul autorilor și a editorului Ionică Mariș, cei prezenți s-au înghesuit să achiziționeze câte un exemplar, mai ales că au putut să obțină și autograful autorilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.