• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Noiembrie , 2019

Noi achiziții pentru baza materială medicală a Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș

În bugetul aprobat pentru anul 2019, Consiliul Județean Maramureș a prevăzut, pentru Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș, achiziționarea unor materiale de natură medicală, esențiale bunei desfășurări a misiunilor în care sunt angajați salvatorii montani maramureșeni.

 

 

Astfel, au fost achiziționate echipamente profesionale care vor sprijini activitatea salvamontiștilor în patrulările preventive, dar și în cazul intervențiilor și situațiilor medicale deosebite. Dintre materialele me­dicale care în intervenții viitoare pot face diferența dintre viață și moarte amintim: cinci defibrilatoare automate complexe, atele și saltele vacumatice, tărgi de tipul lopată și carbon, dar și KED-uri (dispozitive medicale care deservesc extracției din locuri greu accesibile). De asemenea, procesul de achiziție a mai vizat și dotarea cu o serie de produse necesare activității curente a serviciului.

Managerul interimar al Serviciului Public Județean Salvamont Mara­mureș, Dan Benga a arătat că noile achiziții vor face posibilă desfășu­rarea activității serviciului la cele mai înalte standarde, asigurându-i pe iubitorii muntelui de întreaga dispo­nibilitate a salvatorilor montani în si­tuațiile care le pun în pericol si­­gu­­ranța.

 

 

„Suntem recunoscători pentru înțelegerea necesității dotării Salvamont Maramureș la cele mai ridicate standarde. Mulțumim Consiliului Ju­de­țean Maramureș pentru susținerea pe care ne-o arată în toate demersurile noastre de a deveni un serviciu public de elită. Astfel de inițiative nu doar că ne ușurează munca, dar ne vor și face posibile reușitele în viitoarele intervenții, salvatorii montani fiind mereu prezenți pentru siguranța tuturor celor care le solicită ajutorul”- a declarat Dan Benga, manager interimar al Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.