• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 17 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 27 Decembrie , 2012

Nemţii lui Mureşan, Zusammen zu Weihnachten

În săptămâna colinzilor, a fost aglomeraţie mare la Primărie. Zeci de grupuri de colindători au umplut holul instituţiei, scoţând elevii din şcoli şi funcţionarii de prin birouri.

 
 

L-am zărit, printre spectatori, pe fostul director al Colegiului „Gheorghe Şincai”, prof. Gheorghe Mureşan. Vesel ca întotdeauna, dar de data asta şi emoţionat, anunţa cu mândrie că „ăştia-s nemţii mei”.

Nemţii lui Mureşan, un grup de 60 de colindători, erau elevi de la Colegiile Naţionale băimărene, unite într-un proiect de parteneriat - „Zusammen zu Weihnachten” (Împreună de Crăciun).

 

CN „Gheorghe Şincai” (prof. Andrea Pohl şi Ema Paşca), „Vasile Lucaciu” (prof. Cristina Rob), „Mihai Eminescu” (prof. Gabriela Pop), „Nicolae Titulescu” (prof. Romina Fischer) şi Liceul Teoretic „Nemeth Laszlo” (prof. Emese Bogya) şi-au trimis la Primărie delegaţii liceeni, viitori vorbitori de limbă germană, pentru a încânta Sărbătoarea Crăciunului.

Alţi nemţi de-ai lui Mureşan, mai mici, îşi aşteptau colindătorii la liceele lor, pregătiţi cu felicitări şi desene.

 

Nici Moş Crăciun nu a fost lipsit de delegaţi: ATP Exodus, un susţinător activ al Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai”, răsplătindu-i pe colindători.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.