• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 30 Noiembrie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Februarie , 2018

MediSpa - specialistul în sănătate şi frumuseţe. Transferul de grăsime

Procedura nu este complicată. Anestezia este locală, simi­lară cu cea pentru lipoaspi­raţie. Prin incizii minime si­tuate la marginea zonei donatoare, se aspira grăsime cu ajutorul unei canule. Grăsimea extrasă este procesată şi apoi este injectata în zona dorită. Procedura durează aproximativ o oră, iar efectele se văd imediat.

Aplicaţiile acestei tehnici includ corectarea defectelor de contur, după reconstrucţia mamară, înlăturarea contracturilor cicatriciale dureroase, tratamentul cicatricilor post-arsuri şi radiodermatite. De asemenea, poate fi folo­sită şi în chirurgia estetică. Pierderea volumului la nivelul structurilor feţei poate fi compensat prin umplerea cu grăsime a următoarelor zone: cear­căne, ridurile marionetă, depresiunile de sub pomete, cicatricile atrofice după acnee. Buzele care şi-au pierdut volumul pot beneficia de acest tip de tratament. Se mai pot augmenta şi sânii sau fesele.
Candidaţii ideali sunt persoanele adulte, care pierd din grăsimea proprie la nivelul feţei, persoanele care au suferit mastectomii în urma unui cancer mamar, persoanele care au cicatrici dureroase sau atrofice.
De ce transfer de grăsime şi nu acid hialu­ronic sau alte substanţe de umplere?
Deoarece grăsimea proprie nu determină reacţiile de corp străin sau reacţii de tip alergic (pe care produsele de umplere pe bază de colagen sau Hylaform le dau). Pe de altă parte, durata efectului este mai mare în cazul transferului de grăsime (2 sau mai mulţi ani), faţă de acidul hialuronic (maxim 1 an).
Complicaţiile acestei proceduri sunt minime şi includ vânătăile, edemul, du­re­rea, infecţia, necroza şi calcifi­cările.
Procedura poate fi combinată cu mi­cro­dermabraziunea, peelinguri chi­mice, Bo­tox, pentru un tratament complet.
 

 

Contact

MediSpa Baia Mare, strada George Coşbuc nr. 25 A,
TELEFON: 0786-596699, site: www.medispa.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.