• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 12 Mai , 2017

MediSpa - specialistul în sănătate şi frumuseţe

Standardele frumuseții fizice se schimbă de-a lungul deceniilor, fiind influențate de cultură și modă, dar importanța unui aspect natural, sănătos al pielii este permanentă.
 

Platforma inovativă geneO+ oferă posibilitatea de a efectua tratamente cutanate pentru o gamă largă de afec­țiuni, minim invazive, prin stimularea mecanismelor proprii.

Tratamentul OxyGeneo (exfoliere-infuzie-oxigenare) oferă beneficii tegumentului într-un mod unic și sofisticat, prin stimularea mecanismelor de oxigenare cutanată dinspre interior, proprii corpului. Astfel, oxigenarea cutanată, combinată cu exfolierea și infuzia de ingrediente active, optimizează efectul tratamentului, îmbunătățind aspectul cutanat imediat. Acest lucru este realizat prin combinarea tehnologiei Capsugen (capsula atașată aplicatorului) și un gel special. În urma interacțiunii dintre aceste două componente, se formează la suprafața cutanată un mediu bogat în CO2, format din multiple bule, ceea ce creşte aportul de sânge bogat în oxigen, la suprafața pielii (efect Bohr). În același timp, textura specială a Capsugen și mișcările vibratorii ale aplicatorului,  efectuează exfolierea straturilor superficiale ale tegumentului, fără a irita pielea. Combinarea exfolierii și stimularea oxigenării dinspre interior creează un mediu optim pentru infuzia compușilor din gel (acid hialuronic, emoliente naturale, vitamine hidratante).
Varianta de tratament Oxygeneo se poate adresa rejuvenării generale a pielii (NeoRevive) sau strălucirii na­turale a pielii (NeoBright).
- NeoRevive lucrează pentru a infu­za în piele nutrienţi activi ce îmbună­tăţesc echilibrul şi textura pielii. Tenul tău va arăta şi se va simţi mai neted, ferm, hrănit şi „renăscut”.
- NeoBright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea şi pentru a da strălucire tenului în mod natural. Este un mod minunat de a lumina şi a da strălucire pielii şi în acelaşi timp de a îmbu­nătăţi textura, a echilibra tenul şi de a obţine o strălucire radiantă, sănătoasă
Platforma GeneO+ cuprinde, pe lângă tratamentul OxyGeneo, și tehno­logia de radiofrecvență tripo­lară de generația 3 (TriPollar), pentru remodelare dermica non-invazivă.  Sunt utilizați 4 electrozi pentru a distribui radiofrecvența la nivel cutanat și a obține un efect de încălzire dermică. Astfel, se stimulează activitatea dermului, fibrele de colagen se îngroașă și este stimulată producția de noi fibre. Tratamentul TriPollar are eficiență în: reducerea liniilor și ridurilor fine, oferă un tonus ridicat pielii, ajută la definirea conturului feței, reduce aspectul de celulită sau a depozitelor de grăsime, amelio­rează aspectul vergeturilor.
 

Aceste două tehnologii pot fi combinate pentru obținerea unui efect ma­xim, iar protocoalele de tratament pot fi:
- Tratamentul pentru rejuvenare (anti-ageing): OxyGeneo, urmat de TriPollar
- Tratamentul pentru îmbunătățirea aspectului pielii și hidratare: TriPollar, urmat de OxyGeneo.
Platforma GeneO+ este unică în Baia Mare, în cadrul Clinicii Medispa.

 

 

Contact
MediSpa Baia Mare, strada George Coşbuc nr. 25 A,
TELEFON: 0786-596699, site: www.medispa.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.