• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Aprilie , 2012

Tunelul pe sub Gutâi

Realizarea tunelului rutier prin Munţii Gutâi urmează a fi analizată de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară din această lună, conform presei locale. Votul consilierilor este necesar pentru demararea procedurilor în vederea realizării acestui obiectiv, printr-un parteneriat public-privat.

 

„În sfârşit Consiliul Judeţean se trezeşte! După ce în anul 2009, preşedintele Mircea Man a precizat că nu va susţine visele unora din campania electorală, realizează că acest tunel este un proiect important pentru Maramureş şi încearcă să îşi câştige simpatia electoratului prin demararea lui. Sunt de părere că e totuşi prea târziu pentru PDL să bifeze un astfel de proiect. O fac doar ca să aibă ce spune în campania electorală.

Este de salutat acest demers, însă cred că noul consiliu, alcătuit în iunie, ar fi mai potrivit să analizeze şi să voteze demararea procedurilor. Dacă s-au pierdut 4 ani, mai pot trece 3 luni, iar noul consiliu va avea astfel un obiectiv asumat de ei, fiind obligaţi să realizeze acest proiect”, a declarat senatorul.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.