• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 11 Iunie , 2019

Liberalii maramureşeni se pregătesc pentru viitoarele alegeri. Vor să intre în top zece!

Recent a avut loc ședința Colegiului Director Ju­dețean al Partidului Naţional Liberal, filiala Ma­ramureş. Au participat Ionel Bog­dan, președinte PNL Mara­mureș, alături de Marinel Kovacs, primvicepreședinte PNL Mara­mureș, Gavril Ropan, primvice­pre­ședinte PNL Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, vicepreședinte PNL Maramureș, Mihai Felician Cerneștean, secretar general PNL Maramureș, Călin Bota, președinte PNL Baia Mare, Alin Bîrda, primar PNL Baia Sprie, colegi din condu­cerea județeană și primari liberali maramureșeni. Au fost discutate rezultatele alegerilor din 26 mai, dar şi programul Partidului Național Liberal pentru Maramureș și pentru România, precum și despre pregă­tirile pentru alegerile care urmează.


Rezultatul alegerilor europarlamentare este unul bun pentru filiala maramureşeană. Liberalii nordului au reuşit să învingă atât PSD-ul, cât şi USR-ul. Datorită acestui scor bun, filiala din Maramureş s-a clasat între primele 15 organizaţii la nivel de ţară. Până la alegerile locale şi ge­nerale de anul viitor, liberalii maramu­reşeni speră să mai crească în ochii electoratului şi să intre în primele zece filiale:
„PNL Mara­mureş este printre organizaţiile fruntaşe la nivel naţional, în ceea ce priveşte rezultatele obţinute la europarlamentare. Dacă în 2017, când am preluat această filială judeţeană, ne clasam pe un loc codaş la nivel naţional, iată că astăzi am reuşit, împreună cu colegii mei din partid, să readucem organizaţia PNL Maramureş în primul rând al Partidului Naţional Liberal. În prezent, figurăm între primele 15 filiale care au învins PSD şi USR, pentru că sunt judeţe care nu au pierdut în faţa PSD-ului, dar au fost învinse de USR. La noi în judeţ lucrurile nu au stat deloc aşa, noi am fost fruntaşi. Din acest considerent, trag speranţa că anul viitor vom accede între primele 10 organizaţii la nivel naţio­nal. Acest vot pe care maramu­reşenii ni l-au acordat, într-un număr covârşitor, ne obligă la responsabi­litate şi când spun acest lucru mă refer la a face paşi în continuare pentru a rezolva problemele cu care cetăţenii se confruntă, pe care le vedem şi le semnalăm de atâta timp. În primul rând, vom face toate demersurile ca acest Guvern, care astăzi este în funcţie, să plece. Noi trebuie să venim cu o soluţie se­rioasă pentru România, cu un premier serios, cu miniştri serioşi, cu o echipă guver­namentală serioasă, care să pună, înaintea oricăror interese, binele cetăţenilor pe care-i reprezintă. PNL este printre puţinele partide care are capacitatea, oamenii pregătiţi, să preia guvernarea şi să aducă acele măsuri bune pentru cetăţeni şi acea stabilitate pe care mediul de afaceri şi-o doreşte atât de mult”, a spus Ionel Bogdan, liderul liberalilor maramureşeni.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.