• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 19 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 19 Februarie , 2021

Jenant, mişeilor! Anormalitatea devenită normalitate

Asemeni unui copil răzgâiat, care a primit totul de-a gata de la părinți și care acum nu mai are altă preocupare decât să-și alunge „plictiseala” cu fel de fel de senzații tari, societatea ro­mânească și occidentală de azi, încă nemăcinată de foame și de alte probleme reale, încearcă să construiască „noul normal”. Alienarera e cu atât mai gravă cu cât, pe măsură ce crește numărul „plictisiților” care vor să impună „marele reset”, pe atât crește și impasibilitatea noastră, a marii majorități cu adevărat normale. Iar răul biruie nu neapărat din cauza celor care fac rele, ci, mai ales, din cauza oamenilor de bine care nu fac nimic.
Săptămâna trecută, patru știri importante au ilustrat mocirla în care ne bălăcărim ca societate.
Prima, pacientul cu arsuri gra­ve, transferat în Belgia, a murit. Iar diferiți specia­liști spuneau că nici măcar nu i-au fost curățate rănile. La șase ani de la Colectiv, România nu are un centru pentru arși. Tot tăvălugul de atunci a fost doar de fațadă, concret, nu s-a făcut nimic.
A doua, o femeie a murit, sub ochii pompierilor, aruncându-se de la etaj. Oricum, pompierii nu aveau saltea pneumatică pentru simplul fapt că, în 2021, nu dețin un astfel de echipament, care, apropo, costă cam cât o izoletă.
A treia știre: un băiețel de nouă ani a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la şcoală și, ulterior, a decedat. Băiatul, elev în clasa a II-a la Şcoala „Sfânta Vineri” din Ploieşti, avea istoric medical, fiind cu­noscut cu afecţiuni cardiace și, totuși, i s-a impus să poarte masca la ore! Infracțiunea ar fi de omor din culpă. Va răspunde cineva?
A patra știre: două instituții media de stat, plătite din bani publici, promovează o aplicație de smartphone care face edu­cație contraceptivă și propa­gandă homosexuală sub masca educației „pentru sănătate”, îndoctrinând copii și tineri să aibă relații sexuale deviante și să recurgă la „protecții” precum contracepția, sexul oral și masturbarea. Desigur, trebuie menționate și regretele mana­gerei platformei, care își cere scuze că n-a apucat să includă și transgenderii.

Cam asta în­seamnă „noua normalitate”: ideologie marxistă, lipsă de umanism, incompetență care ucide, obediență sinistră și o manipulare uriașă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.