• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 19 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 8 Septembrie , 2021

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, întâlnire de lucru la Apșa de Jos, Ucraina, cu președintele regiunii Transcarpatia, Oleksiy Petrov

Consolidarea colaborării între județul Maramureș și regiunea Transcarpatia, realizarea Podului peste Tisa, dar și a altor proiecte care să promoveze relațiile cultu­rale, să susțină învățământul și să dezvolte relațiile economice româno-ucrainene au fost principalele teme discutate în cadrul întâlnirii, care a avut loc în 31 au­gust, între Ionel Bogdan, pre­ședinte CJ Maramureș, și pre­ședintele regiunii Transcarpatia, Oleksiy Petrov. Întâlnirea de lucru a avut loc la Apșa de Jos, în Ucraina.

Podul peste Tisa este unul dintre obiectivele principale ale admi­nistrației județene, un obiectiv transfrontalier care, odată realizat, va avea un impact major asupra dezvoltării economiei, prin facili­tarea schimburilor comerciale între România și Ucraina.
„Am încredere că, printr-o colaborare transfrontalieră cât mai eficientă, bazată pe respect și încredere, vom putea realiza proiecte importante pentru buna dezvoltare atât a județului Maramureș, cât și a regiunii Transcarpatia”, a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.
În cadrul vizitei, președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a participat și la evenimentele realizate cu ocazia Zilei Limbii Române de către elevii din cadrul liceului cu predare în limba română din Apșa de Jos.


Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.