• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 Iunie , 2022

Întâlnirea promoției 1996-2001 a absolvenților Seminarului Teologic Ortodox Baia Mare

I Joi, 9 iunie 2022, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a asistat la Sfânta Liturghie săvârșită la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din municipiul Baia Mare, cu prilejul împlinirii a 21 de ani de la absolvirea Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Iosif Mărturisitorul”, promoția 1996-2001.
La final, a fost săvârșită o slujbă de pomenire pentru cei adormiți întru Domnul, între care amintim pe preacucernicul părinte profesor Teodor Podină, fost cadru didactic în cadrul instituției de învă­țământ.

Între părinții slujitori amintim pe Pr. Adrian Mihali, consilier eparhial administrativ, Pr. dr. Marius Covalcic, slujitor la biserica „Sfântul Ilie” din Baia Mare, Pr. Ghiță Man, slujitor la biserica de lemn „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare, Pr. lect. univ. dr. Claudiu Pop, paroh în Groși și cadru didactic la Departamentul de Teologie Ortodoxă „Justinian Arhiepiscopul”, Pr. Dănuț Săsăran, paroh în Cicârlău, Diac. Vasile Nuszer, slujitor la parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Baia Mare.
Programul întâlnirii colegiale a continuat cu vizitarea Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Iosif Mărturisitorul”, a revederii sălilor de clasă și a capelei.

Arhid. Adrian Dobreanu
Responsabil Comunicații
Media-Online

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.