• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 05 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Octombrie , 2019

Guvernul PSD este istorie. PNL se pregătește pentru reconstrucția țării

După votarea moțiunii de cenzură în Parlament, vorbim de guvernul PSD la timpul trecut. Moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi pentru, în condițiile în care era nevoie de 233 de voturi pentru a trimite guvernul PSD în istorie. Pentru succesul acestei moțiuni s-au purtat negocieri până în ultimul moment, iar bătălia politică a fost condusă de liberali.

 

 

„Parlamentul a demis guvernul PSD care și-a bătut joc de România așa cum nu și-a bătut joc de România nimeni în ultimii 30 de ani. Mulțu­mesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni”, a spus Ludovic Orban, imediat după aflarea rezulta­tului votului din Parlament.
În opinia sa, „se încheie o perioadă de distrugere, de ură și divizare” și începe „o perioadă de construcție, modernizare, în care guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului.”
Și președintele PNL Maramureș crede că „românii au scăpat de o guvernare dezastruoasă, care vreme de trei ani a afectat grav echilibrul pu­terilor în stat și democrația. Ne-am luptat constant vreme de trei ani pentru a împiedica abuzurile PSD în justiție, în economie, ne-am luptat pentru a salva drepturile și libertățile cetățenești alături de sute de mii de români care au ieșit în stradă pentru a sancționa abuzurile guvernării. Este timpul reconstrucției, este timpul unei guvernări responsabile, a unei guvernări care să lucreze pentru români.”

În acest sens, conducerea națională a PNL se întrunește de urgență pentru a stabili strategia pentru perioada următoare, echipa care va reprezenta partidul la consultările de la Cotro­ceni și mandatul cu care se vor prezenta liberalii la aceste con­sultări.
 

Conducerea PNL deschide campania electorală în Maramureș
 

În prima zi a campaniei pentru alegerile prezidențiale, sute de libe­rali maramureșeni vor fi prezenți la ATP Tech Center - Sala Filadelfia, la un eveniment organizat de conducerea PNL Maramureș, la care vor veni și președintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreședintele Rareș Bogdan și secretarul general al partidului, Robert Sighiartău.
Acest eveniment va marca debutul campaniei electorale în Maramureș, o campanie la capătul cărora libera­lii sunt convinși că vor ieși în­vingători.
„Suntem convinși că vom repeta succesul de la alegerile europarlamentare și la nivel național, și la nivel local. Suntem pregătiți de muncă, suntem optimiști și siguri că victoria va fi a noastră și a tuturor românilor care își doresc o Românie normală, o țară care să funcționeze în beneficiul lor, nu al clientelei pesediste. Construcția României Normale va începe cu victoria la alegerile prezidențiale din această toamnă și va continua cu victoria la alegerile locale și parlamentare de anul viitor”, susține președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.
 

Klaus Iohannis: „PSD-iștii au încercat să se răzbune pe români”
 

Prezent la ultima Adunare regională a organizaţiilor PNL, președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale de luna
viitoare, a lansat din nou un atac dur la adresa PSD.
El a susținut că „pesediştii chiar au încercat să se răzbune pe români fizic, nu la figurat, la propriu”, amin­tind de pro­testele din 10 august 2018 când a susţinut că jandarmii au fost echipaţi pentru „război urban”.
„Pesediştii au spus că nu ei, că ei au fost plecaţi în provincie. Aşa au încercat pesediştii să înăbuşe nemul­ţumirile românilor. N-au reuşit. Românii le-au arătat-o! În 26 mai, românii nu au mai stat acasă, s-au dus la vot şi a câştigat Partidul Naţional Liberal! Acum, dragii mei, haideţi să ne mobilizăm şi pentru prezidenţiale şi pentru locale şi pentru parlamentare”, a subliniat Iohannis.

 

„Pesediştii au spus că nu ei, că ei au fost plecaţi în provincie. Aşa au încercat pesediştii să înăbuşe nemul­ţumirile românilor. N-au reuşit. Românii le-au arătat-o! În 26 mai, românii nu au mai stat acasă, s-au dus la vot şi a câştigat Partidul Naţional Liberal! Acum, dragii mei, haideţi să ne mobilizăm şi pentru prezidenţiale şi pentru locale şi pentru parlamentare”.
Klaus Iohannis

 

„Parlamentul a demis guvernul PSD care și-a bătut joc de România așa cum nu și-a bătut joc de România nimeni în ultimii 30 de ani. Mulțu­mesc pre­ședintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni”.
Ludovic Orban,
președintele PNL

 

„Românii au scăpat de o guvernare dezastruoasă, care vreme de trei ani a afectat grav echilibrul pu­terilor în stat și democrația. Ne-am luptat constant vreme de trei ani pentru a împiedica abuzurile PSD în justiție, în economie,
ne-am luptat pentru a salva drepturile și libertățile cetățenești alături de sute de mii de români care au ieșit în stradă pentru a sancționa abuzurile guvernării.
Este timpul reconstrucției, este timpul unei guvernări responsabile, a unei guvernări care să lucreze pentru români.”
Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.