• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Martie , 2014

Greu de demis

Condamnarea primarului Gheorghe Stan din Săpânţa a generat un adevărat tărăboi în comuna Cimitirului Vesel, care s-a propagat până la nivelul Prefecturii Maramureş. Deşi alesul condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei ar trebui să plece de la Primărie, Stan nu se lasă dus. Mai mult, nici localnicii nu vor să renunţe la primarul lor şi ameninţă cu proteste.

Iar Stan este acuzat că încearcă, prin orice mijloace, să obstrucţioneze aplicarea legii, Secretarul comunei Orzan Robert menţionând că nu a intrat în posesia celor două Hotărâri Judecătoreşti: „ Aceste acte nu mi-au parvenit până în prezent, deoarece domnul primar Stan Gheorghe a dat dispoziţii verbale factorilor poştali din cadrul Poştei Române din comuna Săpânţa, ca secretarul comunei să nu aibă dreptul de a ridica corespondenţa, desemnând în acest sens pe contabila din cadrul UAT Săpânţa”.

 

Instituţia Prefectului deţine cele două Hotărâri Judecătoreşti, acestea fiind comunicate de către Judecătoria Turda şi Curtea de Apel Cluj. Iar prefectul a anunţat că pregăteşte ordinul de debarcare a primarului.

 

În timpul întâlnirii dintre primar şi prefect însă, la sediul primăriei din Săpânţa s-au adunat astăzi peste 100 de cetăţeni care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de activitatea desfăşurată de secretarul comunei, cerându-le angajaţilor primăriei să părăsească sediul, conform spuselor lor. Mai mult, primarul spune că va ataca ordinul prefectului în contencios. În replică, prefectul l-a acuzat că incită cetăţenii la proteste. Altfel spus, epopeea continuă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.