• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Noiembrie , 2020

Gabriel Zetea: „Guvernul lui Iohannis este mai rău decât coronavirusul și trebuie să plece cât mai curând de la conducerea țării”

 

„Guvernul lui Iohannis îi omoară, la propriu, pe români. Oamenii mor din cauza prostiei, a incom­petenței și a măsurilor criminale pe care guvernul Dreptei Unite le-a adoptat. Peste 5.000 de români au murit în numai trei luni, în iunie, iulie și august, din cauză că Guvernul a blocat accesul bolnavilor cronici la serviciile de sănătate de care aveau nevoie”, susține preșe­din­tele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidat pentru Camera Depu­taților la alegerile din 6 decembrie.

Datele INS arată că în perioada iunie - august, în România s-au înregistrat 7.441 decese în plus față de media ultimilor nouă ani, din care mai puțin de o treime, respectiv doar 2.291 au fost provocate de Covid-19. „Românii trebuie să sancționeze acest comportament criminal. Guvernul lui Iohannis este mai rău decât coronavirusul și trebuie să plece cât mai repede de la conducerea țării”, arată Gabriel Zetea, preșe­dintele PSD Mara­mureș.

Românii trebuie să știe ce măsuri de austeritate a pregătit guvernul Dreptei Unite. PSD va obliga Guvernul Orban să vină în Parlament și să le prezinte românilor adevărul despre majorările de TVA, despre celelalte majorări de taxe și de impozite pe care vor să le ascundă înainte de alegeri, susțin reprezen­tanții social-democrați.

 

 

„Oamenii nu au nevoie de viziuni de partid, ci de cifre. Una este proiecția de buget făcută la partid, alta obligația guvernului PNL de a pune pe masă și de a comunica țării măcar un proiect al bugetului pe anul viitor. Este mizerabil cum PNL cere să fie votat dar ascunde adevărul, umblă cu minciuni ca la alegerile prezidențiale, când actualul premier și miniștri săi susți­neau că au bani în buget și vor majora, conform legii, pensiile și salariile profesorilor. Românii au fost deja amăgiți de PNL, pentru că cine minte odată, minte mereu”.
Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României

 

Materiale electorale la comanda PSD Maramures, cod AEP 11200020, tip[rit de NEW MEDIA SRL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.