• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 29 Ianuarie , 2016

Florin Tătaru, candidatul PSD pentru Primăria Baia Mare

Dragi prieteni,

 

Am un anunţ important pentru voi: am fost validat oficial de către Comitetul Executiv Naţional al PSD pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare. Anunţul a fost făcut la Sinaia, în conferinţa de presă susţinută de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Le mulţumesc colegilor mei de partid pentru această desemnare, este o reală onoare.

 

Am acum în gând faptul că Baia Mare este locul unde se împletesc perfect tradiţia, hărnicia şi bunătatea oamenilor, aşa că, personal, eu nu văd următoare perioadă ca pe o luptă electorală, ci ca pe o luptă a binelui, pentru oamenii de bună credinţă din Baia Mare. Iubesc acest oraş, oraşul în care am copilărit, în care m-am format şi îmi doresc să devină un punct economic şi social important pentru N-V României. Voi face tot posibilul să sprijin şi să implementez măsuri şi proiecte social democrate europene, menite să aducă bunăstare reală comunităţii băimărene. Vă asigur, însă, că îmi doresc o abordare care să cuprindă toate aspecte importante ale vieţii noastre cotidiene.

 

Am început deja să lucrez alături de echipa mea la un proiect de oraş, un program politic, iar în cel mai scurt timp vă voi prezenta punctele centrale ale acestuia, precum şi programul integral pentru a putea să îl dezbatem împreună pe larg. În mod cert, Baia Mare Capitala Cultura Europeană va fi unul din cele mai importante obiective, însă nu numai.

 

Am demonstrat în campaniile electorale din 2011 şi 2012 faptul că împreună putem învinge. Mi-aţi fost alături atunci, aşa cum sper că veţi fi şi acum! Tot începând de atunci, am demonstrat faptul că politica poate fi făcută şi cu sinceritate şi corectitudine. Pornesc la drum în această campanie cu premisa că îmi doresc să obţinem în primul rând profit social, nu economic. Asta cred că trebuie să îşi dorească un primar!

 

Vă chem alături de mine în bătălia pentru Baia Mare, pentru a face onoare istoriei acestui mare oraş.

 

Dumnezeu să ne dea gândul cel bun pentru Baia Mare!

 

Florin Tătaru, candidatul PSD pentru Primăria Baia Mare

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.