• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 30 Ianuarie , 2013

Expoziţie permanentă de pictură la Cavnic

La Cavnic este deschisă de la începutul acestui an o expoziţie permanentă de pictură a artistei din localitate, Elisabeta Veress. Mai mult, tablourile sunt schimbate periodic cu picturi noi. În felul acesta, localnicii, turiştii sau cei care sunt pur şi simplu în trecere prin Cavnic au posibilitatea să-şi răsfeţe sufletul în mijlocul unor opere de artă.

 

Elisabeta Veress a organizat în 17 noiembrie 2012 primul vernisaj de pictură din Cavnic, iar acum vine cu această nouă surpriză pentru oraşul de la poalele Gutâiului. Expoziţia permanentă este amenajată în cadrul Pensiunii Elisabeta din centrul localităţii. Încă din primele zile ale acestei formule de prezentare a lucrărilor, au fost persoane care au făcut un fix pe anumite tablouri, exprimându-şi dorinţa de a le avea acasă.

Elisabeta Veress şi-a propus pentru acest an un proiect artistic inedit. Vrea să organizeze o tabără de pictură pentru artişti plastici profesionişti, care vor avea toate condiţiile de lucru în Cavnic şi împrejurimi, timp de cel puţin 5 zile. Detaliile despre această tabără sunt deja pe site-ul Pensiunii Elisabeta. Interesant este că artiştii care vor dori să participe la tabără, dar care nu vor dori să plătească masa şi cazarea, au posibilitatea ca după 5 zile de lucru să răsplătească ospitalitatea prin donarea unei lucrări societăţii care organizează tabăra.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.