• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 03 Decembrie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 Noiembrie , 2019

Dumnezeu, doctorul și pacientul

Spre deosebire de medicina alopată unde este clar cine te tratează, sau nu, în zona medicinei naturiste sunt tot felul de discuții, dacă medicul sau terapeutul te tratează, dacă plantele te tratează, dacă produsele albinelor te vindecă, vibrațiile locului în care te-ai născut etc.

 

 

După 25 de ani de mun­că alături de un medic cu realizări serioase în zona medicinei natu­riste, pot să vă spun că nu doctorul tratează, nu plantele te vindecă și nici măcar Dumnezeu nu te vindecă. TU ești singurul care te poți vindeca. De ce spun asta? Pentru că Dumnezeu NU încalcă liberul arbitru. Dacă tu nu dorești din toată inima ta să te vindeci, Dumnezeu nu trece peste tine, și nu te va vindeca. Pare absurd să crezi că sunt bolnavi care nu doresc să se vindece. Dar am văzut destui, prea mulți, care au ajuns din pricina lor în această stare, pentru că și-au croit acest drum.
Gândiți-vă de câte ori ați spus: „Mai bine mor, decât...”. Vă asigur că boala și moartea nu trebuie chemate de prea multe ori ca să-și facă apariția.
O altă categorie de pacienți sunt cei care se împacă, se complac cu sufe­rința lor, sau chiar constată că așa sunt mai interesanți, sunt în centrul atenție. Degeaba umblă pe la doctori, nu se vor trata, în mod sigur.
Degeaba face mama acatiste și posturi pentru Dvs. Nu vă pot scoate din boală, decât dacă Dvs. vreți cu adevărat asta. Dumnezeu, sau universul poate permite asta, vă poate da o mână de ajutor. Poate face un miracol sau vă poate scoate în cale un medic sau un terapeut care să vă dea sfaturile corecte pentru vindecare. Mai departe tot de Dvs. depinde dacă le puneți sau nu în aplicare. Ca atare, înțelegeți că sunteți deplini responsabili de viața și de sănătatea Dvs.
Nu vă mai lăsați în mâinile lui Dumnezeu, ca să-i transferați responsabi­litatea Dvs. Dumnezeu are destule pe cap, nu mai are nevoie de încă un resemnat care nu știe ce să facă cu viața lui. Dacă vreți să fiți sănătoși nu vă mai ascundeți după binecuvântări mărunte. Renunțați la practica ridicolă de a vă deroba de răspunderea pentru viața și sănătatea Dvs.
Asumați-vă sănătatea, fericirea și viața. Doar de Dvs. depinde. Doctorul vă poate îndruma, Dumnezeu vă poate ajuta. Dar de vindecat cu adevărat doar TU te poți vindeca!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.