• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 05 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 5 Noiembrie , 2019

De 30 de ani agenţia ta de încredere!

 

În perioada 21-24 octombrie a avut loc un infotrip cu jurnalişti din toată ţara, cu ocazia întâlnirii anuale a turoperatorului Paralela 45 cu agenţiile proprii şi francizate, mai exact 50 de agenţii în întreaga ţară, fiind cea mai extinsă reţea cu proprietar român. Întâlnirea a avut loc la Kaya Palazzo Golf Resort din Belek, o stațiune turistică din provincia Antalya, Turcia. Grupul de presă a fost format din jurnalişti din presa centrală (print, radio şi televiziune) şi din oraşele cu zboruri charter spre Antalya: Iaşi, Suceava, Bacău, Constanţa, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Oradea, Baia Mare (GAZETA de Maramureș), Târgu Mureş. În cadrul acestui eveniment a avut loc o conferinţă de presă susţinută de domnul Alin Burcea, CEO Paralela 45 şi membru fondator al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România.

 

 

Agenția de turism Paralela 45 aniversează anul vii­tor 30 de ani de activitate, puși în slujba tu­riș­tilor, cărora le oferă an de an o ga­mă diversificată de vacanțe pe toate continentele, de la zboruri charter în Turcia, Grecia, Spania, Italia, Portugalia, Tunisia și Egipt, peste 180 de circuite culturale şi istorice anual, programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made şi programe de business travel.

Paralela 45 a fost înființată în anul 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. „Prima plecare în străinătate cu turişti, a fost în Turcia, la Istanbul. Am fost ghid. Nu mai ieşisem din ţară decât în Bulgaria şi Rusia şi totul a fost o aventură”, mărturi­seşte Alin Burcea. Au urmat apoi alte circuite: China, Egipt, Anglia, America. Apoi a urmat Grecia care a şi devenit principala destinaţie de vacanţă a românilor. Astăzi, Paralela 45 are 11 zboruri charter spre Grecia, cu plecări săptămânale spre insulele Santorini, Rodos, Creta, Zakynthos, Samos, Lesbos şi Corfu.
„Grecia creează dependenţă pentru turiştii noştri. Peste 45.000 de români au ales anul acesta insulele greceşti sau vacanţele pe continent, pentru a se bucura de spiritul grecesc autentic, atmosferă, autenticitate, de ospitalitatea grecilor”, a spus Alin Burcea.

Primul charter Paralela 45 a decolat spre Antalya în anul 1996. Astăzi, Antalya este destinaţia vedetă a verilor, cu 19 curse charter din Bu­cureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timi­şoara, Târgu Mureş, Oradea, Arad, Baia Mare, Bacău şi Suceava. „În 2019, peste 25.000 de clienţi Paralela 45 şi-au petrecut vacanța de vară în stațiunile de pe riviera turcească și un număr impresionant de turiști la nivel național”, a declarat Alin Burcea.
Astfel, România a ajuns să trimită în Antalya 244.000 de turişti, în anul 2019, situându-ne pe locul 7 ca număr de turişti în Antalya, după ţări ca Germania, Anglia sau Rusia.
Antalya va rămâne vedeta sezonului 2020, alături de Egipt și Tunisia, cu plecări de pe majoritatea aeroporturilor din țară. Paralela 45 a lansat deja programul Early Booking pentru sezonul 2020, cu redu­ceri de până la 40%.

Turiștii care ajung în Antalya au posibilitatea de a opta pentru excursii opționale, pe toate gusturile: buggy cross, rafting, Jeep Safari, plimbare cu telecabina din Kemer, plimbare cu submarinul, hamam tradițional, acvariul din Antalya, croaziere pe Mediterana, Alanya by night, bazarul tradițional din Manavgat.
Un loc important în portofoliul agenției este deținut de circuitele culturale și istorice, peste 180 de itinerarii către toate continentele, cu plecări din marile orașe ale țării și ghizi cu experiență relevantă în domeniu. „Circuitele sunt pasiunea mea, îți pun mintea la contribuție, te provoacă să fii creativ, să cunoști destinația, să citești, să studiezi”, mărturisește Alin Burcea.
Pentru toamna lui 2019, turoperatorul Paralela 45 a lansat programe pentru Maldive, Mauritius, Seychelles, Bali, Oman și Dubai. Decembrie este luna charterului de Laponia pentru copiii mici sau mari care doresc să-l întâlnească pe Moș Crăciun, să viziteze Santa Park și să facă safari cu husky.

Agenţia Paralela 45 şi-a lansat ofertele turistice pentru anul 2020, acestea putând fi consultate pe site-ul: www.paralela45.ro.
GAZETA de Maramureș mulțumește pentru invitație și minunatele zile petrecute în Turcia și recomandă cu încredere pachetele turistice Paralela 45.

 


„Țelul meu este să îmi fac foarte bine meseria. Toate proiectele de succes dezvoltate au avut în spate echipe alese cu grijă, și acest lucru a condus la situația în care, de 30 de ani, românii apreciază în permanență serviciile și produsele Paralela 45.”
Alin Burcea

 

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.