• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 12 Septembrie , 2022

Problemele românilor în atenția APP Maramureș

Alianța Pentru Patrie, filiala Maramureș a început în forță reorganizarea după ce președinte al organizației maramureșene a fost numit Liviu Bechiș. Conducerea partidului își dorește ca filialele APP din țară să fie pregătite pentru viitoarele alegeri, dar și să transmită în teritoriu mesajele puternice ale liderilor.

 

Principalele probleme ale românilor, în acest moment, sunt prețurile exagerat de mari la energie electrică, gaz metan, la utilități, războiul de lângă noi cu  toate implicațiile acestuia, libertățile cetățenilor în contextul în care conducerea țării cedează, pe zi ce trece, suveranitatea, independența acestei țări. Legile justiției au fost făcute ”plocon” celor de la  Bruxelles fără ca românii să știe, să înțeleagă ce se întâmplă, de fapt, ne-a explicat Liviu Bechiș într-o discuție scurtă  despre  demersurile  partidului de conștientizare a pericolelor ce ”bântuie” prin România.

Și de la București mesajele sunt pe aceiași linie și cu aceiași forță.

 

”A.P.P. va depune contestații și amendamente la toate formele de legi organice, ordinare, OUG sau H.G. care vizează: ”Legile justiției”, liberalizările din energie, ”Legea off shore”, majorările de taxe, impozite și accize, achizițiile scandaloase din pandemie și din domeniul militar de așa zisă înzestrare a armatei române, legile restrictive economice care au falimentat antreprenorii din diversele domenii de activitate, agricultorii și producătorii români, etc.”, a transmis într-un comunicat de presă Codrin Ștefănescu, secretarul general APP.

 

 

Liderul de la  București a spus că vor fi depuse eforturi pentru a stopa  ordonanța  prin care sunt închise exploatări miniere prin care peste 30 de mii de ortaci sunt lăsați fără un loc de muncă. Un subiect care este ”fierbinte” și în Maramureș, iar Liviu Bechiș crede că  trebuie făcute  eforturi mai mari pentru a reporni mineritul maramureșean.

 

 

”Avem resurse, avem încă specialiști, trebuie doar voință politică pentru a îndrepta din nedreptățile trecutului”, a spus  liderul APP Maramureș.

 

Liviu Bechiș a început migăloasa muncă de reorganizare a filialelor locale.

”Trebuie  să ne  reorganiză și  trebuie să  avem cât mai mulți membri. Fac un apel, pe această  cale către toți membrii de partid care au întrerupt activitatea din cauza problemelor care au fost, să  revină în organizație. De asemenea, membrii simpatizanți să devină membrii activi ai APP Maramureș  deoarece avem șanse mari de a schimba fața politicii românești în bine. Toți cei care doresc schimbarea să știe că la  APP candidații la  alegerile parlamentare, și alegerile locale, pentru primării, Consiliul Județean nu sunt aleși de la centru.  Candidații sunt aleși de organizații locale să reprezinte județele respective în demnități naționale și locale. Doamne ajută!”, a transmis  Liviu Bechiș, liderul APP Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.