• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Noiembrie , 2013

Comunicat de presă. CENTRUL CULTURAL Sighetu Marmaţiei

Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei, are plăcerea de a vă invita să luaţi parte la evenimentele culturale din acest sfârşit de săptămână:

 

1. Vineri 22.11.2013, de la orele 16.00 , la etajul I, sala 5, a Palatului Episcopal, la ceas aniversar Centrul Cultural reuneşte într-un simpozion, oameni de cultură, foşti colaboratori, actuali membri ai Ansamblului Mara.

 

2. Sâmbătă 23.11.2013, de la orele 16.00, la sala de spectacole a Palatului Episcopal, vă aşteptăm la ceas aniversar a celor 45 de ani de la înfiinţarea Ansamblului “Mara” al Centrului Cultural. Cu acest prilej vă oferim un spectacol inedit, alături de interpreţi cunoscuţi ai Maramureşului.

 

3. Sâmbătă 23.11.2013, începând cu orele 11.00, în amfiteatru Universităţii Babeş-Bolyai extensia Sighetu Marmaţiei, pentru deschiderea anului Universitar. Cursul de deschidere este susţinut de d-na prof. universitar dr. Gabriela Tigu, prolectorul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, care va vorbi de „Promovarea destinelor turistice din România. Rolul educaţiei şi formării continue a resurselor umane din turism”.

 

4. Duminică 24.11.2013, Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei, participă la Ziua României, organizat de Românii din Transcarpatia, în semn de respect pentru Maramureşenii din dreapta Tisei.

 

Centrul Cultural va asigura prezenţa în spectacolul de gală a cunoscuţilor interpreţi ai folclorului maramureşean: Niţuca Iusco, Mihai Chiş, Ion Godja, Ileana Matus şi Gheorghe Turda.

La aceeaşi manifestare va fi prezent şi dl. prof. Gheoghe Todinca, directorul Muzeului Maramureşului din Sighetu Marmaţiei, care va prezenta participanţilor la eveniment conferinţa “Contribuţia Maramureşului la Marea Unire”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.