• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Februarie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Ianuarie , 2019

Colțu’ meu / Un nou început

Aşa a fost să fie începutul noului an. Un nou început!
Redacţia minunatului nostru săptă­mâ­nal are o nouă redacţie. Pe bulevardul Unirii, faţă în faţă cu minunata noastră Catedrală.
Un apartament mai micuţ ca în vechea redacţie, dar mai frumos, mai unitar, mai luminos. Totul străluceşte, totul este curat, aranjat, mai mare dra­gul de a sta în redacţie. Colegii mei au lucrat mult pentru ca la intrarea în anul redacţional lucrurile să fie perfecte. Şi sunt perfecte!
De câteva zile avem făcute şi legă­turile la net aşa că putem să lucrăm, să producem texte minunate, să scoatem numere deosebite din săptămânalul nostru minunat. Chiar dacă pare desuet, nepotrivit să tot spunem asta, să ne tot lăudăm, suntem mândri de ziarul la care lucrăm şi credem că cei ce citesc GAZETA de Maramureş sunt la fel!
Spre sfârşitul anului 2002 a început aventura săptămânalului nostru. Nu­măr de număr s-au derulat peste 800 de săptămâni cu bune şi rele, cu du­rere şi bucurie, cu înţelegere şi neîn­ţelegere.
Fiecare dintre noi, cei din redacţie, avem mii de materiale scrise în aceşti ani, ceilalţi au mii de ore petrecute pentru ca ziarul să apară. Este o mică fabrică ce lucrează la foc continuu. După ce terminăm un număr aşteptăm nerăbdători ziarul la chioşcuri, să îl pipăim, să-l mirosim… mirosul de tipografie este minunat! Dar minţile noastre deja zboară spre numărul viitor, cel încă nescris în tipografie. Este un foc continuu de la care ne alimentăm cu bine şi mai bine. Aşa rezistăm an de an şi aşa vrem să mer­gem an de an.
Aşa că, atunci când vă aflaţi pe bulevardul Unirii, în zona Catedralei, uitaţi-vă la blocul de acolo, la etajul doi, după un banner cu GAZETA de Maramureş şi un tricolor ce flutură mândru pe balcon. Acolo să ştiţi că bat inimile celor care fac posibil ca în fiecare săptămână să aveţi în mâini un ziar frumos, bun, onest, mare şi co­lorat, plin de Toate pentru Toţi. Doam­ne ajută!
 

Comentariile celorlalți

Sorin pe 21.01.2019 la 15:24
Felicitari Gazeta! Un ziar de exceptie, cu oameni minunati. Respect!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.