• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 Mai , 2013

Centrul Cultural Judeţean, aproape de înfiinţare

Pe modelul altor judeţe, şi Maramureşul doreşte eficientizarea activităţii culturale, prin reunirea instituţiilor din domeniu sub cupola unui Centru Cultural Judeţean. Ideea este deocamdată la stadiul de analiză. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea, spune că: „Am vorbit la Bistriţa şi la Suceava la consiliile judeţene şi voi face o vizită, eu, personal, şi în Bistriţa, şi în Suceava pentru a lua pulsul felului în care funcţionează astăzi centrele culturale în cele două judeţe.

Întrucât sunt două judeţe învecinate cu Maramureşul şi putem până la urmă să avem o similitudine în ceea ce priveşte funcţionarea. Voi lua modelul de organigramă şi de statut al instituţiei de acolo, urmând ca apoi să vedem felul în care putem să implementăm un astfel de proiect în Maramureş.

S-a tărăgănat până acum această idee de proiect, dar acum, în momentul în care vom avea o idee clară despre ce vrem să facem, el poate fi implementat într-o şedinţă de Consiliu Judeţean. Deci, într-un termen foarte scurt”.

Zetea spune că argumentele care stau la baza acestui proiect sunt managementul unitar şi folosirea mai chibzuită a banilor, cu atât mai mult cu cât în acest an bugetul instituţiilor de cultură la nivelul Consiliului Judeţean este comun.

 
 

„Voi lua modelul de organigramă şi de statut al instituţiei din Bistriţa şi Suceava, urmând ca apoi să vedem felul în care putem să implementăm un astfel de proiect în Maramureş”.

Gabriel Zetea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.