• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 August , 2019

La data de 24 iulie 2019, în Franța a fost prezentat Consiliului de Miniștri spre aprobare un text de lege care preconizează o tulburare totală a cadrului de dezvoltare a Filiației și a procreării biologice naturale. Prilej pentru care în presa franceză contemporană (mai exact în revista „Rivarol” nr. 3388 din iulie 2019) a apărut un articol extrem de interesant referitor la conținutul acestui text și consecințele sale în plan social. Și cum un asemenea proiect de lege ne-ar putea interesa și pe noi, am găsit de cuviință ca el să fie cunoscut și de ași preocupați de mersul și evoluția stării contemporane de pe alte meleaguri.

 

Conținutul, analizat și disecat de Jerome Bourbon, arhicunoscutul jurnalist contemporan francez, în traducere românească, spune așa:
„Am crezut că s-a ajuns la fund cu toate săpăturile juridice - spune Bourbon - când observăm că ele continuă! Textul care a fost prezentat în Consiliul de Miniștri din 24 iulie bulversează total două procese naturale firești: procrearea și filiația. Suprimând infertilitatea ca și criteriu care dă acces la deja monstruoasa Procreare Medical Asistată, faimoasa P.M.A., care constă în fabricarea copiilor-eprubetă în laboratoare (se știu azi destule despre faptul că un copil din 30 este conceput în Franța prin P.M.A., conform cifrelor din iulie 2018 date de INED, fapt conside­rabil de altminteri). Proiectul de lege de Bioetică voit de Guvern și de șeful de stat, marchează o nouă ruptură și un nou progres în materie de orori. Pentru că nu numai Pro­crearea Medical Asistată (P.M.A.) va fi permisă femeilor celibatare și lesbienelor revendicate, ci chiar și cuplurilor fertile heterosexuale.

În loc să se conceapă copiii în mod natural, fi­resc, se promovează crearea artificială a copiilor în la­boratoare, deschizându-se prin aceas­tă calea tuturor manipulărilor, a traficurilor de carne vie, a tiraniei tehnice și a banilor pe care acestea le implică, suprimându-se total
iubirea din ciclu.
Proiectul de lege prevede apoi autorizarea pentru femei (de la 30 la 32 de ani) a congelării ovocitelor în vederea unei sarcini ulterioare. Este prevăzut apoi și un decret pentru autorizarea prelevării de gameți între 30 și 37 de ani și o inseminare artificială, sau o fecundare in vitro (F.I.V) până la 43 de ani. Se vrea astfel fabricarea unei societăți fără conceptul de tată, ceea ce ar putea avea consecințe catastrofale (nu se va mai putea vorbi de tați, ci doar de un singur «tătuc al multor popoare»). O revoluție societală, morală, sexuală și antropologică pe care o suportăm fără precedent în istoria noastră și a umanității. O revoluție fără sfârșit, care evo­luând, va duce la negarea totală a moralei naturale, la distrugerea metodică și programată a familiei tradiționale, la anularea reperelor morale, civilizatorii, imemorabile, fundamentale și structurante.
Până a nu fi însă această P.M.A. votată și promulgată, iată că se mai evocă deschis etapa următoare: legalizarea Gestării pentru Altcineva (acea G.P.A) permițându-se sodo­mi­ților să dispună sau să aibă copii prin mame plătite, purtătoare de sarcină. Mai mulți miniștri și deputați din majoritatea preziden­țială nu mai ezită însă să afirme că această chestiune a Getării pentru Alții (G.P.A) trebuie dezbătută public. Numai că dacă acești politicieni vorbesc despre o dezbatere, să știe că în realitate totul este dinainte pregătit, și că astfel se va ajunge la ceea ce-i și mai rău, dovadă mezaventura deputatului macronist Agnés Thill, care a fost exclus din grupul parlamentar și din partidul său «Republica în Marș» pentru că își manifestase public opoziția la permiterea accesului lesbienelor la Procrearea Medical Asistată (P.M.A.). La manifestările Ligii Republicane în Marș a lui Macron trebuie mers în pas cu lobby-ul LGTB și în același dans cu homosexualii.
Revoluția pe care noi o suportăm de o jumătate de secol și care ne distruge civilizația și morala tradițională procedează în etape succesive. După Contraconcepție (1967), am avut Avortul (1975), apoi PACS-ul (în 1999), pe urmă Mariajul și dreptul adopției pentru invertiți (2013), acum P.M.A.-ul pentru adopția moravurilor safice și mâine GPA-ul pentru pederaști. Schimbarea radicală a moravurilor, a mentalităților, a filiației și a procreării deschid un gol fără fund în fața noastră. Și din nefericire, azi, neputându-se conta pe nicio formație politică, pe niciun om public de anvergură ca să se opună frontal, categoric și curajos la aceste proiecte satanice, am rămas singuri. Toate partidele populiste trădând și fiind obligate de cele mai nebunești revendicări ale lobby-ului LGTB (Lesbiene, Gay, Transexuali și Bisexuali), singură­tatea noastră este totuși onorabilă.
În consecință, nemaiputându-ne re­culege ușor din abandonarea principiilor și mai ales acum din această căldare infernală unde Satana conduce balul, trebuie să ne pă­zim de contaminare și de mur­dăria lumii, demascând minciuna și apărând din răsputeri și la timp Frumosul, Binele și Adevărul”.

P.S.: Și dacă aceasta este părerea lui Jerome Bourbon expusă francezilor contemporani, în noi, românii ce ecou ar putea ea să aibă pentru viitor?
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.