• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Aprilie , 2016

Bronz pentru băimăreni la Campionatul Mondial de Karate Shotokan

La finele săptămânii trecute, oraşul Bydgoszcz din Polonia a găzduit a 7-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan. CS Condor Baia Mare a participat la competiţie cu şapte sportivi, obţinând trei medalii de bronz.

 

 

7 băimăreni, cu vârste între 11 şi 15 ani, ai clubului CS Condor au luptat, săptămâna trecută, la Bydgoszcz (Polonia), la Campionatul Mondial de Karate WSF, alături de alţi aproape 800 de competitori din 37 de ţări.

Doi dintre băimăreni - Imola Kiss şi Marcel Boldiş au adus 3 medalii de bronz, iar alţi trei - Pop Paul Călin, Alexandru Kohan şi Cătălin Fonai s-au apropiat periculos de mult de podium, ocupând locurile IV şi V în ierarhie.

 

Imola Kiss a obţinut două dintre cele trei medalii de bronz: una la kumite individual shobu ippon fete - categoria 12-13 ani (-52 kg), şi cealaltă la kumite echipe.

Marcel Boldiş, al doilea medaliat, a urcat pe podium la kumite individual shobu ippon, categoria 12-13 ani băieţi (-50 kg).

 

Sportivii de la SC Condor Baia Mare sunt antrenaţi de sensei Viorel Duţă (6 DAN). Deşi se anunţa a fi un campionat dificil, sensei are încredere în capacităţile discipolilor lui. „A fost un campionat foarte greu, dar mă aşteptam la patru medalii, poate chiar şase. Sunt copii buni, extraordinar de talentaţi şi au muncit mult să ajungă aici”, spune sensei Viorel Duţă.

 

Sensei e mândru de medaliaţii clubului. Marcel Boldiş e fericit. Are şi de ce.

„E greu. Şi e şi mai greu dacă ai emoţii. Ăsta e al doilea campionat important la care am participat. Am fost şi la europene, dar n-am obţinut nimic acolo. Chiar, mă gândesc că e foarte ciudat, să nu iei nimic la europene, iar la mondiale să te trezeşti cu medalia la gât. Care a fost prima reacţie? Am înnebunit! De bucurie, bineînţeles, că nu mi-a venit să cred”.

 

 

CS Condor Baia Mare  - sensei Viorel Duţă - 6 DAN a fost prezent la Campionatele Mondiale de Karate WSF cu şapte sportivi:

Kiss Imola,

Tudor Abagiu,

Paul Călin Pop,

Laurenţiu Costinaş,

Marcel Boldiş,

Alexandru Kohan şi

Cătălin Fonai.

Sportivii au fost însoţiţi şi de Ioana Herţeg, care i-a încurajat în competiţii şi, de asemenea, le-a oferit părinţilor filmări şi fotografii.

 

 

Felicitări antrenorului Viorel Duţă şi tuturor sportivilor participanţi de la Clubul Sportiv Condor Baia Mare!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.