• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Martie , 2016

Balul Inimilor, un eveniment caritabil, cu succes neaşteptat

La finalul lunii februarie, într-un cadru elegant, oferit de Restaurantul Casa Crişan, a avut loc cea de-a doua ediţie a Balului Inimilor, organizat de Rotaract TEAM Baia Mare. Tinerii organizatori s-au declarat încântaţi de succesul acestui eveniment, dar şi de reacţia atât de pozitivă din partea publicului.

 
 

De pe urma fondurilor adunate în timpul balului, clubul Rotaract TEAM Baia Mare, alături de persoane care doresc să sprijine această cauză vor moderniza Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş. Suma adunată în cadrul acestui eveniment caritabil ajunge la aproximativ 20.000 de lei, bani care vor merge pentru reabilitarea centrului, dar şi pentru susţinerea proiectului Donează sânge, salvează vieţi!, proiect de conştientizare a publicului cu privire la necesitatea donării de sânge şi motivele benefice pentru care să o facem.

 

Sub acoperişul restaurantului, în seara ultimei sâmbete din luna februarie,

s-au adunat aproximativ 160 de participanţi care au decis să ajute şi care au înţeles nevoia acută de a face ceva în privinţa donării de sânge.

Printre participanţii la bal au fost prezente Dr. Cristina Truică, şefa secţiei de hematologie a Spitatului Judeţean de Urgenţă ,,Dr. Constantin Opriş” şi Sorina Pintea - Managerul Spitatului Judeţean de Urgenţă ,,Dr Constantin Opriş”, care au împărtăşit câteva cuvinte despre importanţa acestei nevoi şi de efectul pe care un asemenea eveniment trebuie privit.

Ca un prim moment artistic, invitaţii s-au bucurat de sunetele tradiţionale de vioară ale Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania, urmaţi îndeaproape Mădălina Costin, alături de câteva din elevele ei la şcoala Recreart şi acompaniate de un moment de dans de la clubul sportiv Colibri. Gaşca de Acasă s-a asigurat ca atmosfera să fie una de neuitat şi că invitaţii nu vor dori să plece mai devreme de ora 3.

 

Alte surprize din acea seară a fost concursul de tombolă, unde au existat peste 70 de premii şi momentul licitaţie, unde 20 de obiecte şi-au găsit proprietari noi şi iubitori.

 

Organizatorii s-au asigurat că au câteva secrete ascunse în mânecă şi au găsit un moment în care să ofere fiecărei doamne prezente câte un trandafir, sau să premieze cea mai trăznită poză realizată în acea seară.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.