• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Ianuarie , 2014

Au venit şi au votat, trei minute, şi-au plecat!

Plenul Consiliului Judeţean Maramureş s-a reunit în prima şedinţă a acestui an în data

de 14 ianuarie. Întâlnirea a ţinut circa trei minute, cu tot cu urările de început de an, asta şi pentru că pe ordinea de zi erau doar două puncte, şedinţa fiind una cu caracter extraordinar. 

 
 

De ce s-au chinuit aleşii judeţului să bată atâta drum până în sala de şedinţă doar pentru trei minute? Pentru că primesc indemnizaţie pentru asta, dar şi pentru că trebuia votat urgent proiectul privind participarea judeţului Maramureş la Expoziţia Internaţională pentru Industria Alimentară, Agricultură şi Horticultură „Săptămâna Verde - 2014” de la Berlin, ce se desfăşoară în perioada 18 - 26 ianuarie 2014.

Proiectul a fost adoptat cu o singură abţinere, singurul lucru care s-a comentat pe marginea lui fiind faptul că, la articolul 1, cel care a redactat materialul a scris 2013 în loc de 2014. Uau, de-a dreptul şocant!

 

De asemenea, s-a supus la vot şi un proiect privind emiterea avizului în vederea eliberării licenţelor de traseu de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Baia Mare, pentru efectuarea serviciului de transport public de persoane prin curse regulate.

Acest proiect ţine oarecum de partea birocratică, pentru că din moment ce s-a stabilit operatorul unic, era nevoie şi de avizul Consiliului Judeţean pentru eliberarea licenţelor de traseu, şi bineînţeles că s-a votat în unanimitate.

La finalul şedinţei, fiind probabil nevorbit după atâta perioadă cu coaste şi cărnaţi, marele reprezentant al opoziţiei din CJ, consilierul Florian Gui, cel care şi-a jurat probabil în barbă că va vorbi la fiecare şedinţă, indiferent dacă are sau nu subiect, s-a ridicat în picioare. Şi, fiind probabil în pană de idei, a zis că l-a cunoscut pe administratorul judeţului, că au făcut cunoştinţă şi a dat mâna cu el. Probabil, consilierul a crezut că aşa de important este ce vorbeşte el în plen, încât toată lumea a ţinut minte că la o şedinţă anterioară a spus că nu-l cunoaşte pe administratorul judeţului.

Aşteptăm cu maxim interes să vedem dacă la următoarea şedinţă Gui ne va spune că a dat mâna cu domnul acela simpatic, ce spală în permanenţă maşini în zona garajelor de la subsolul CJ, şi care salută respectuos pe toată lumea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.