• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 15 Octombrie , 2014

Alegem să fim respectaţi în continuare! Votăm Victor Ponta!

„Orientarea politică de stânga îi desemna pe apărătorii libertăţii, ai dreptăţii, fericirii şi păcii! “ Cred cu tărie că încă este aşa, cred că este datoria oamenilor politici de stânga să se preocupe de bunăstarea cetăţenilor! Sunt mândru să spun că fac parte dintr-un partid de stânga care a dovedit în ultimii 2 ani că are un discurs politic şi o acţiune guvernamentală orientate spre cetăţeni şi că se înscrie în rândul forţelor socialiste europene care asigură echilibrul social în statele din care provin. Am făcut o promisiune în urmă cu 2 ani, aceea a schimbării! Din 2012 facem eforturile necesare pentru a repara nedreptăţile sociale făcute de guvernele Boc, sprijinite de Preşedintele Traian Băsescu. Am renunţat la programul de austeritate şi am adoptat în schimb măsuri sociale de reîntregire a salariilor şi pensiilor, am redus taxele, am atins un ritm ascendent al economiei, am luptat împotriva corupţiei, umilinţelor şi a minciunilor politice. Avem rezultatele ultimilor 2 ani ca dovadă incontestabilă a seriozităţii şi devotamentului nostru. Acum vrem să vedem SCHIMBARE PÂNĂ LA CAPĂT! 

 

România are nevoie de un preşedinte demn, MÂNDRU CĂ E ROMÂN! Românii au nevoie de un preşedinte care să le ofere siguranţă şi stabilitate politică şi economică. Cred că alegerea va fi una simplă, întrucât Victor Ponta a demonstrat că este un om politic responsabil, prin tot ceea ce a făcut din momentul preluării funcţiei de Prim Ministru! Victor Ponta şi-a asumat de la începutul mandatului ca obiectiv principal dezvoltarea continuă, durabilă şi susţinută a României, obiectiv ce se menţine în lista sa de priorităţi. Totuşi, cea mai importantă calitate a candidatului PSD-UNPR-PC este aceea că şi-a respectat întotdeauna cetăţenii, onorându-şi toate promisiunile! Politica lui Victor Ponta este nu doar una consecventă, ci şi una ce vine în întâmpinarea nevoilor şi cerinţelor oamenilor.

Îl susţinem în continuare în îndeplinirea misiunii sale ca om politic: aceea de a ridica nivelul de trai al românilor la unul european, aceea de a schimba faţa coruptă a României şi de a aduce unitate între cetăţeni! Ne dorim în fruntea ţării un om corect, mai presus de orice, care să sprijine investiţiile publice indiferent de dezbaterile ideologice şi care să ajute la consolidarea poziţiei României la masa negocierilor europene. 

 

Începem campania pentru prezidenţiale încrezători că veţi fi alături de noi şi de această dată, că vom lupta împreună pentru o Românie puternică, că veţi alege în continuare PSD-UNPR-PC! Victor Ponta are un vis politic, pe care sunt onorat să îl împărtăşesc: „Ţara în care eu vreau să trăiesc, este ţara în care fiecare familie are o şansă!” Aşa arată ţara mea şi a copiilor mei, aşa că eu îl aleg pe Victor Ponta în 2 noiembrie. Aşa arată şi ţara ta?

 

Florin Tătaru

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.