• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 5 Noiembrie , 2019

30 de proiecte au fost votate de aleșii județeni în ședința ordinară a CJ Maramureș din luna octombrie

Marți, 29 octombrie, începând cu ora 12.00, în sala de ședințe „Bogdan Vodă” din cadrul Palatului Administrativ, aleșii județeni s-au reunit în ședința ordinară din luna octombrie 2019. Consilierii județeni au fost prezenți la ședința condusă de președintele Gabriel Zetea, alături de care s-au aflat vicepreședinții Ioan Doru Dăncuș și George Moldovan, dar și secretarul județului, Aurica Todoran.

 

 

Pe ordinea de zi a ședinței s-au regăsit 31 de proiecte la care s-au adăugat două puncte suplimentare, însă trei proiecte privind Serviciul Salvamont au fost retrase de pe borderou, în urma dezbaterilor din plen. Este vorba despre proiectele privind organigrama și statul de funcţii ale Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș, Regulamentul de organizare și funcționare și numărul formațiilor de salvatori montani.
Lista a fost deschisă de un proiect de hotărâre privind majorarea capitalului social la S.C. „Drumuri - Poduri Maramureş” S.A. Aleșii județeni au aprobat, de asemenea, alocarea unei sume din bugetul judeţului pentru finanțarea programelor structurii sportive de performanță de prim eșalon - Clubul Sportiv „Ştiinţa” Baia Mare – echipa de volei masculin C.S. Știința Explorări Baia Mare.
S-a mai hotărât participarea Jude­ţului Maramureş la cofinanțarea obiectivului de investiții „Reabi­litarea drumului județean DJ 109F, limită județ Sălaj – Târgu Lăpuș (DN18B) – Dămăcușeni – Rogoz (DJ 171)”.
Consilierii prezenți au fost de acord și cu participarea județului Mara­mureș la realizarea proiectului „Dor de România - Maramureșul şi Diaspora”, precum și la proiectul Gala premiilor „Comună din Maramureș – comună înfloritoare”. Totodată, aceștia au hotărât utilizarea excedentului anual al bugetului judeţului Maramureş, rezultat la încheierea exerciţiului bugetar, pe anul 2018.

Alte două proiecte au vizat aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii pentru R.A. „Aeroportul Internaţional Maramureş” și a Statu­lui de funcţii la Biblioteca Jude­ţeană „Petre Dulfu” Baia Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.