• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 05 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Octombrie , 2019

100 de ani de excelență în educație marcați prin evenimentul „Centenar Colegiul Național Gheorghe Șincai Baia Mare”

În perioada 14 – 17 octombrie 2019 s-a desfășurat evenimentul „Centenar Colegiul Național Gheorghe Șincai Baia Mare”, inițiativă oca­zionată de împlinirea a 100 de ani de la înființarea uneia dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din România. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean Maramureș, care prin proiectul de hotărâre adoptat de consilierii județeni în ședința ordinară a lunii august, a aprobat finanțarea sumei de 100.000 de lei.

„Suntem onorați să fim alături de Colegiu Național Gheorghe Șincai la moment de sărbătoare, cu ocazia aniversării a 100 de ani dedicați performanței actului educațional. Consiliul Județean Maramureș a sprijinit mereu instituțiile de învăță­mânt din județ, fiind unul dintre promotorii învățământului de calitate. Ne bucurăm să avem în județul colegii de elită, care prin reușitele dascălilor și elevilor se plasează în topul instituțiilor de învățământ din România”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Manifestările au fost deschise luni, 14 octombrie, printr-o festivitate în cadrul căreia a fost dezvelită o placă aniversară, amplasată pe clădirea colegiului. Din programul evenimentului nu au lipsit mese rotunde, concursuri, dezbateri, sesiuni de referate și comunicări științifice, simpozioane, lansări de publicații, expoziții de machete, întâlniri cu foști absolvenți și multe alte activități. Tot cu această ocazie a avut loc și festivitatea de acordare a numelui „Augustin Buzura” pentru amfiteatrul liceului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.