• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 26 Februarie , 2012

Miss pentru femeile rubensiene

Campania isi propune sa distruga mitul 90-60-90 si sa demonstreze ca si femeile plinute pot fi la fel de frumoase ca si fotomodelele. Designerul Lorand Coza este hotarat sa schimbe mentalitatea unora care considera ca este normal sa catalogheze femeile dupa kilogramele pe care le au. Mai mult, acesta vrea sa le ajute pe concurente sa isi scoata in evidenta frumusetea, oferindu-le sfaturi vestimentare, motivandu-le si sustinandu-le in procesul de a demonstra ca fiecare femeie este frumoasa cand se ingrijeste. "Dorim sa demonstram ca frumusetea unei femei trebuie apreciata in intregime, fiindca este data de felul in care arata, cat si de frumusetea ei interioara, care vine din taria de caracter reflectata in ochii ei, din puterea si vitalitatea personalitatii ei. Vrem sa introducem o noua abordare asupra frumusetii feminine, dorim sa le oferim femeilor increderea in propria lor frumusete, in ceea ce le face unice si adevarate. Vrem sa le facem sa se simta frumoase, increzatoare si mandre de realizarile lor profesionale sau personale. Dorim sa invatam atat concurentele, cat si femeile din public, cum sa se puna in valoare cu ajutorul stilului lor vestimentar", sustine Lorand Coza. Designerul, in acest demers, se bucura si de sustinerea primarului Catalin Chereches.

  

In data de 9 martie, zeci de concurente vor participa la evenimentul de mare anvergura, "Big girl, you are beautiful".

Evenimentul va avea loc la mall, si este destinat exclusiv femeilor plinute. Miss Ventura (Andreea Antonescu) se va ocupa de partea de show, iar concurentele vor trece prin patru probe. Prima proba va fi prezentarea lor, o scurta descriere a fiecarei concurente, in timp ce la a doua proba acestea vor trebui sa prezinte juriului ce inseamna pentru ele sa fie frumoase. Apoi, concurentele vor prezenta pe rand o vestimentatie care le pune in valoare, iar la cea de a patra proba, acestea vor fi puse in fata unei oglinzi, urmand sa primeasca sfaturi vestimentare de la un specialist in domeniu. Premiile sunt multe, de la produse de infrumusetare, bijuterii si pana la o excursie pentru marea castigatoare, iar atmosfera se anunta a fi una incendiara. Juriul va fi pe masura, pe langa doamne de succes ale high-life-ului baimarean va fi prezent si primarul Catalin Chereches, iar decizia de a alege cea mai frumoasa plinuta se anunta a fi grea, avand in vedere ca toate concurentele care s-au inscris pana acum, peste 20, sunt frumoase! Imaginea campaniei este Raluca Muntean, o tanara cu forme rubensiene care este mandra de cum arata si care stie sa isi puna in valoare frumusetea. La evenimentul din 9 martie, organizatorii anunta momente-surpriza si promit o seara de neuitat.

 

„Imi plac femeile frumoase, dar pentru mine acest concept nu inseamna neaparat 90-60-90. Frumusetea exterioara este trecatoare, tocmai de aceea am cautat mereu alte caracteristici de apreciat la o femeie. Frumusetea vine din interior, de multe ori insa noi, barbatii, tindem sa apreciem doar exteriorul. M-am alaturat acestei campanii deoarece sunt de acord ca o femeie nu trebuie sa fie slaba pentru a fi frumoasa. Formele rubensiene au fost apreciate de marii artisti ai lumii, iar femeile plinute pot fi la fel de frumoase si apreciate ca cele slabe. Sunt onorat sa sustin aceasta campanie, sa contribui la acest demers care celebreaza frumusetea femeii, indiferent de forma sau masura" - Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

 

„Ma bucur ca in asentimentul meu este si primarul Catalin Chereches, un iubitor de arta si de frumos, care s-a alaturat acestei mici revolutii de schimbare a perceptiilor. Si eu am suferit de obezitate, iar din cauza complexelor si rautatilor oamenilor nu m-am simtit deloc bine in pielea mea si, din nefericire, am recurs la masuri extreme de slabire. Daca pana acum s-au promovat doar masurile XS si S, mi-am propus sa reintroducem in atentia tuturor masurile rubensiene. Sa nu uitam ca femeile cu forme au fost muzele marilor artisti de odinioara" - Lorand Coza, designer.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.