• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 20 Ianuarie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Educatie

Luni , 17 Decembrie , 2018
Peste 400 de copii prezenți la evenimentele organizate de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus
Centrul Școlar de Educatie Incluziva Viseu de Sus, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Maramures, a organizat vineri, 7 decembrie, Concursul Interjudetean „Splendoarea iernii prin ochi de copil” si Simpozionul Interjudetean Artterapia – limbajul universal al copilariei.
Luni , 10 Decembrie , 2018
Liceul „Dr. Florian Ulmeanu” în An Centenar
Conducerea Liceului Tehnologic „Dr. Florian Ulmeanu” Ulmeni, di­rector Anca Crina Rus si director adjunct Maria China, cadrele didactice si elevii au organizat o serie de activitati dedicate Centenarului Marii Uniri. Bucuria de a fi roman, aprecierea fata de obiceiurile si traditiile romanesti, precum si sentimentele de patriotism, i-au facut pe acestia sa aduca in prezent valorile si tezaurul stramosilor nostri.
Luni , 03 Decembrie , 2018
Sărbătoare la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare
Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, a fost sarba­to­rita in 29 noiembrie de elevii Școlii Gimnaziale „Ale­xandru Ioan Cuza”, Baia Mare, dir. prof. Muresan Grigore, dir. adj. prof. Caltea Amalia, intr-un cadru festiv. Programul artistic a avut sco­pul de a promova valorile nationale si s-a adresat elevilor, cadrelor didactice si parintilor.
Marţi , 27 Noiembrie , 2018
C.S.E.I. Baia Mare a aniversat 20 de ani de activitate în învățământul special
Luni, 19 noiembrie 2018, in sala „Bogdan Voda” a Consiliului Judetean Maramures, in anul Centenarului Marii Uniri, Centrul Școlar de Educatie Incluziva Baia Mare a aniversat 20 de ani de existenta.
Miercuri , 14 Noiembrie , 2018
Toamna AIST la Tăuţii Măgherăuş
Desi toamna a sosit, teoretic, de mai bine de doua luni, vremea pare sa fie blanda cu noi si ne mai lasa sa ne bucuram de zile calde si insorite. Prima saptamana in care colegii nostri interna­tionali si-au desfasurat activi­tatile din cadrul comunitatilor din jurul Baii Mari a fost una frumoasa si plina de veselie.
Luni , 05 Noiembrie , 2018
HALLOWEEN la Şcoala Gimnazială Recea - Lăpuşel
Halloween este o sarbatoare imprumutata de cativa ani buni si in Romania, care si-a castigat repede adepti, mai ales ca in noaptea de 31 octombrie cei care merg la petreceri se deghizeaza in zane, printese sau printi, vampiri, vraji­toare, mumii sau schelete. Sarba­toarea pe care o cunoastem sub numele de Halloween a fost influentata, de-a lungul secolelor, de numeroase cul­turi. In Imperiul Roman era Ziua Po­mona, la   
Vineri , 19 Octombrie , 2018
Emoție și eleganță la Balul Bobocilor Liceului Teoretic „George Pop de Băsești” Ulmeni
Joi, 11 octombrie, o zi cu mult soare, dar si cu multe emotii pentru bobocii Liceului Teoretic „George Pop de Basesti” Ul­meni. Un moment unic pentru viata de licean, Balul Bobocilor a fost pentru ei o rampa de lansare. Balul s-a desfasurat in aula „George Enescu”, a liceului, incepand cu ora 16.00.
Vineri , 19 Octombrie , 2018
Grădiniță cu Program Prelungit în Dumbrăvița
Saptamana trecuta, un proiect foarte asteptat si dorit de comunitatea locala a devenit realitate, in prezenta autoritatilor locale, a preotului si bineinteles, a cadrelor didactice a fost inaugurata Gradinita cu Program Prelungit din Dumbravita.
Vineri , 12 Octombrie , 2018
Manualul de erate, publicat pentru prima dată în istorie de Ministerul Educației
Dupa scandalul greselilor din manualele de clasa a VI-a, tiparite de editura unica, de stat, Ministerul Educatiei va publica pentru prima data in istorie un manual de erate.
Vineri , 12 Octombrie , 2018
Profesorii nu mai au voie sa primească cadouri sau să ofere meditații elevilor de la clasă
Ministerul Educatiei a adoptat Codul de etica pentru profesorii din invatamantul preuniversitar, care interzice meditatiile contra cost pentru elevii de la clasa, dar si acceptarea unor sume de bani sau alte bunuri materiale din partea scolarilor.
Vineri , 05 Octombrie , 2018
Turul Rezistenței Anticomuniste, o ediție istorică
In 27 octombrie, GAZETA de Maramures in parteneriat cu UAC Europe si Asociatia Fostilor Detinuti Politici organizeaza o noua editie a „Turului rezistentei anticomuniste”, o lectie vie despre istoria noastra recenta si, mai ales, despre libertate si valori morale. In acest an, fiind Centenarul Marii Uniri, itinerariul evenimentului va cuprinde pe langa Schitul de la Rapa Robilor Aiud si o vizita la Cetatea de la Alba Iulia.

Supliment săptămânal

Editoriale

Parteneri

Lista firmelor din Romania