• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 24 Noiembrie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Rezultatele căutării:

Luni , 16 Noiembrie , 2020
Apelul de fişe de proiecte POCU/GALBAIAMARE/2020/5/1/OS5.1
4. Centru Social Anti Drog - echipare, furnizare servicii: dezintoxicare, asistenta socio-medicala, terapie, servicii alternative.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Apelul de fişe de proiecte POCU/GALBAIAMARE/2020/5/1/OS5.1
3. Centrul Comunitar Multifunctional „SDL” - furnizare servicii: igiena, mediere socio-medicala-educatie, consiliere profesionala (SES).
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Apelul de fişe de proiecte POCU/GALBAIAMARE/2020/5/1/OS5.1
Centrul de perfectionare a cadrelor didactice - asimilarea celor mai bune metode de invatare activa, consiliere scolara, profesionala a elevilor si a parintilor, implicare civica - facilitare comunitara
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Apelul de fişe de proiecte POCU/GALBAIAMARE/2020/5/1/OS5.1
1. Transportul elevilor (achizitie / contractare autobuze / microbuze scolare) din SDL/ZUM catre unitatile de invatamant liceale / profesionale.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Gazeta de Maramureş (899)
Gazeta de Maramures (899)
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Baia Mare, carantinată ad-hoc: haos, incoerență și lipsă de informare
Desi are o rata de infectare mai mica decat Sibiu sau Cluj de exemplu, municipiul Baia Mare a intrat saptamana trecuta in carantina, pentru o perioada de 14 zile, dupa o intreaga epopee tragicomica. In rolurile principale: Institutia Prefectului Maramures si noi, cetatenii aflati la cheremul unor oameni fara coerenta si responsabilitate.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
PNL - un an de guvernare pentru bunăstarea românilor
Un an de guvernare liberala a adus in tara noastra o serie de proiecte si masuri care au adus beneficii pentru cetateni, dar si solutii pentru problemele grave cu care Romania s-a confruntat. Astfel ca, Guvernul PNL s-a axat pe eliminarea suprataxelor pe care romanii erau obligati sa le plateasca: a fost eliminata supra-acciza la carburanti, Romania avand acum unul dintre cele mai mici preturi la motorina/benzina din Uniunea   
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Proiectele de dezvoltare a Maramureșului sunt deja în curs de implementare. Planul lui Bogdan prinde contur
Consiliul Judetean Maramures a avizat o serie de proiecte care odata implementate vor avea un impact benefic pentru dezvoltarea judetului. Proiecte importante de sustinere a sistemului medical, infrastructura rutiera, de alimentare cu gaze si de finalizare a depozi­tului de deseuri de la Farcasa au fost pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean Maramures.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Drumul Expres Satu Mare - Baia Mare se regăsește în Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă
Marti, 10 noiembrie 2020, in holul Palatului Administrativ din Baia Mare a fost organizata o conferinta de presa sustinuta de presedintele Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan. In deschidere, presedintele a multumit intregului colectiv medical din toate unitatile spitalicesti din judet, care fac toate eforturile pentru a salva vietile pacientilor afectati de SARS CoV-2.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Construirea Depozitului Ecologic de la Sârbi, problemă veche, dar de actualitate
Marti, 10 noiembrie, in sistem videoconferinta, a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures din luna noiembrie, condusa de presedintele institutiei, Ionel Bogdan. Ordinea de zi a intrunirii a cuprins opt proiecte de hotarare si doua puncte suplimentare. Acestea au fost supuse dezbaterii si votului consilierilor judeteni. Toate proiectele au primit vot favorabil.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Președintele Iohannis consideră închiderea piețelor ca fiind o „măsură justă”!
Desi plenul Parlamentului a aprobat redeschidea pietelor, „presedintele tuturor romanilor” continua sa faca jocul „Guvernului sau”. Intr-o continua bataie de joc fata de producatorii romani, PNL si Iohannis nu arata niciun fel de mila fata de romanii care trebuie sa-si vanda marfa in ger.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
PSD Maramureș solicită prefectului anularea hotărârilor adoptate în ședința ilegală de desemnare a vicepreședinților Consiliului Județean
Partidul Social-Democrat Mara­mu­res, prin presedintele Gabriel Zetea, a depus miercuri, 11 noiembrie, la Institutia Prefectului, o solicitare prin care cere exercitarea rolului de tutela administrativa si contestarea Hotararilor de Consiliu Judetean nr. 196 si 197, adoptate in 28.10.2020, avand in vedere ca acestea au incalcat dispozitiile legale in materie. Prin Hotararea 196 a fost ales ca vicepresedinte Lazar Alexandru   
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Colţu meu. Zmeii de demult și zmei actuali
A fost odata un oras ce avea o echipa denumita „echipa mea”. Era condusa de unu’ ce se dadea rotund, si dupa realizarile obtinute an de an, credeau ca sunt cei mai tari din parcare. Din parcarea de la Lidl, evident.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Jenant, mişeilor! Robu-i mort ca voință, dar liber să voteze
Badia Traian Trifan, liderul misticilor din Inchisoarea Aiud, a fost convocat la un moment dat la o intrecere socialista or­ga­nizata de penitenciar pentru detinutii politici, unde i s-a cerut sa vorbeasca despre optiu­nile sale politice.
Luni , 16 Noiembrie , 2020
Apelul elevilor către Ministerul Educației: „Nu închideţi şcolile!”
Elevii condamna decizia de suspendare a cursurilor la nivelul intregii tari. Asociatia Elevilor din Constanta (AEC), Asociatia Elevilor din Bucuresti si Ilfov (AEBI), Asociatia Elevilor din Maramures (AEM) si Asociatia Valceana a Elevilor (AVE) contesta printr-un mesaj public decizia privind inchiderea tuturor unitatilor de invatamant din tara si solicita ca acolo unde rata incidentei este mai mica de 3/1.000 de locuitori,