• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 28 Septembrie 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Septembrie , 2022

APP denunță supraimpozitarea și suprataxarea românilor

APP Maramureș continuă, alături de conducerea centrală a partidului, lupta pentru mai binele românilor. Liviu Bechiș, președintele filialei APP Maramureș afirmă că românii sunt suprataxați și supraimpozitați, mai ales în ceea ce privește suprataxarea locuințelor personale, atât din mediul urban cât și cel rural.

”APP a solicitat astăzi Guvernului României, printr-o adresă oficială, să renunțe definitiv la Ordonanța 16/15 iulie 2022, emisă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Este vorba de Ordonanța prin care românii, și așa sărăciți și dijmiuți prin toate celelalte inițiative legislative adoptate de către Guvern, sunt suprataxați și supraimpozitați”, a spus Liviu Bechiș. Liderul maramureșean a spus că formațiunea din care face parte a solicitat Guvernului suspendarea definitivă a aplicării Ordonanței în temeiul art.108 din Constituția României și al art.1 din Legea 311/2021 privind abilitatea Guvernului de a emite ordonanțe.

”Știm că Guvernul României este nepăsător și cinic la adresa oricărei solicitări venite din partea românilor (sindicate pensionari, patronate) drept urmare APP a depus la Avocatul Poporului o adresă oficială prin care îi solicităm să sesizeze Curtea Constituțională a României asupra aspectelor de neconstituționalitate în ceea ce privește Ordonanța 16/15 iulie 2022 prin care s-a hotărât majorarea birurilor  asupra românilor”, a spus președintele APP Maramureș, Liviu Bechiș.

Secretarul General al APP, Codrin Ștefănescu a transmis printr-un comunicat de presă că: ”APP. va depune în Parlament și Proiectul de lege privind anularea Ordonanței 16/2022. Ca să înțeleagă și cei de la Palatul Victoria, că mergem până la capăt pentru a bloca această măsură antiromânească.

Sperăm că discuțiile pe acest Proiect de lege va fi susținut și de alți parlamentari, contrar dispozițiilor primite de la șefii lor de partid. Sperăm să se responsabilizeze, măcar din interes față de familiile lor, față de electorii care i-au votat și i-au trimis în Parlament, nu pentru a emite legi sau a aproba Ordonanțe înrobitoare, imposibil de suportat de către orice familie de români, sau cu vizibil caracter antiromânesc.

Totodată solicităm Guvernului să comunice public, dacă numai la articolul legat de supraimpozitarea locuinței românilor, aceasta va crește de la 1 ianuarie 2023, chiar și cu 350%”, a spus secretarul general APP.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.