Bdul Traian, Bloc 23, Ap. 9
Baia Mare, România
0362-401.331; 0362-401.332
office@gazetademaramures.ro
Luni , 16 Noiembrie , 2020

Președintele Iohannis consideră închiderea piețelor ca fiind o „măsură justă”!

de Gazeta de Maramures

Deși plenul Parlamentului a aprobat redeschidea piețelor, „președintele tuturor românilor” continuă să facă jocul „Guvernului său”. Într-o continuă bătaie de joc față de producătorii români, PNL și Iohannis nu arată niciun fel de milă față de românii care trebuie să-și vândă marfa în ger.

 

 

Președintele PSD Mara­mureș, Gabriel Zetea, can­didatul social-de­mo­craților pentru Parlamentul României se declarară revoltat de faptul că Iohannis, Orban & Co nu respectă votul Parlamentului și țin în continuare piețele închise, în pofida realității că piețele nu reprezintă focare de infecție.
„Este clar că Iohannis NU va promulga legea și astfel milioane de români obișnuiți - atât comercianți cât și consumatori - vor continua să sufere grav, în favoarea supermarketurilor. Nu există focare de infecție în piețe! Asociația Piețelor Agroalimentare semnalează public că, de la începutul pandemiei, inclusiv în perioada sărbătorilor pascale când măsurile erau mult mai drastice, activitatea din piețe s-a putut desfășura fără a fi afectată în vreun fel comercializarea produselor. Mai mult, piețele agroalimentare au fost deschise pe tot parcursul anului, fără a fi înregistrat niciun focar de infecție. Decizia închiderii piețelor e la fel de proastă și ineptă cum e și cea de închidere a parcurilor pe timpul nopții, în pragul iernii, de inter­dicție a deplasării noaptea, ori de închidere a tuturor școlilor când toată Europa le menține deschise”, a declarat liderul social-demo­cra­ților maramu­re­șeni, Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Camera De­putaților la alegerile din 6 decembrie.
În 6 decembrie, producătorii ro­mâni alungați din piețe afară, în frig, vor avea posibilitatea să-i arate lui
Iohannis și PNL ce înseamnă DREPTATEA. Toți românii care au fost nedreptățiți de deciziile injuste ale acestui guvern haotic și incompetent au posibilitatea de a-i sancționa derapajele. Prin votul dat în 6 decembrie, românii vor decide dacă afundă țara și mai tare în criza sanitară și economică, cu un guvern liberal incompetent la conducere sau vindecă România. De votul lor depinde viața, sănătatea, locul de muncă și viitorul copiilor lor!, sus­ține președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

 

„Decizia închiderii piețelor e la fel de proastă și ineptă cum e și cea de închidere a parcurilor pe timpul nopții, în pragul iernii, de inter­dicție a deplasării noaptea, ori de închidere a tuturor școlilor când toată Europa le menține deschise”.
Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.

 

Materiale electorale la comanda PSD Maramures, cod AEP 11200020, tipărit de NEW MEDIA SRL