Bdul Traian, Bloc 23, Ap. 9
Baia Mare, România
0362-401.331; 0362-401.332
office@gazetademaramures.ro
Miercuri , 8 Septembrie , 2021

Delegație a Consiliului Județean Maramureș - vizită în Republica Moldova cu ocazia celebrării a 30 de ani de independență

de Gazeta de Maramures

Aleșii județeni au fost prezenți, zilele trecute, la manifestările dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova, care au avut loc la Hîncești și Strășeni.
La Hîncești, Președintele Consi­liului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, împreună cu Sorin Ilieș și Vasile Hojda, consilieri județeni, au fost alături de cetățeni și au sărbătorit, odată cu marcarea a 30 de ani de independență a Repu­blicii Moldova, și prima vizită oficială de la semnarea acordului de cooperare între județul Mara­mureș și raionul Hîncești, în 10 septembrie 2020.
„Sunt onorat că am fost alături de cetățenii din Hîncești cu ocazia Sărbătorii Naționale a Republicii Moldova – Ziua Independenței. Îi mulțumesc președintelui raionului Hîncești, Iurie Levinschi, pentru respectul și aprecierea acordate Consiliului Județean Maramureș, maramureșenilor și întregii țări. Sunt sigur că împreună vom construi o relație de colaborare cât mai strânsă între județul Maramureș și raionul Hîncești, bazată pe solida­ri­tate, susținere reciprocă și respect, care să ducă la prosperitate și dezvoltare pentru ambele regiuni”, a declarat Ionel Bogdan, preșe­dintele administrației județene.
La evenimentele dedicate Zilei In­dependenței desfășurate la Stră­șeni, delegația de consilieri ju­de­țeni a fost mai numeroasă, fiind prezenți Valeria Brezoczki, Adrian Filip, Adrian Vlad, Dorin Cozma, Bogdan Zaharia și Sorin Ilieș.
„Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, vă transmit calde felicitări și cele mai sincere gânduri de prietenie în numele Consiliului Județean Maramureș și al meu personal. Îi mulțumesc pentru prietenia ară­tată președin­telui raionului Stră­șeni, Pavel Tama­ciuc, cu care am discutat despre colaborările pe care dorim să le facem în domeniile educație, cultură, sănătate și economie. Sunt sigur că împreună vom consolida relația de colaborare între cele două regiuni, Maramureș și Stră­șeni, și că vom reuși să dezvoltăm valorile europene în ambele comunități de pe malul Prutului”, a declarat Ionel Bogdan, preșe­dinte CJ Mara­mu­reș, în cadrul vizitei de la Strășeni.