Bdul Traian, Bloc 23, Ap. 9
Baia Mare, România
0362-401.331; 0362-401.332
office@gazetademaramures.ro
Vineri , 20 Noiembrie , 2020

Cristian Niculescu Țâgârlaș: „Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare vor fi prioritare pentru parlamentarii liberali”

de Gazeta de Maramures

 

Municipiul Baia Mare are nevoie de proiecte de dezvoltare care să susțină economia pe plan local, să atragă investitori în zonă și, implicit, să îmbunătățească calitatea vieții băimărenilor.

 

 

Proiecte pentru Maramureș
 

Reabilitarea șoselei de centură Baia Mare, dezvoltarea unui parc industrial, crearea de noi locuri de muncă și posibilitatea de dezvoltare a tinerilor pe plan profesional și aici, la ei acasă, sunt câteva dintre obiectivele principale ale administrației liberale care vor fi susținute și la nivel parlamentar de echipa liberală.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, a început toate demersurile pentru ca realizarea drumurilor expres să fie posibilă. Drumul expres Baia Mare – Satu Mare și drumul expres Baia Mare – Jibou vor conecta județul Mara­mureș la rețeaua națională și europeană de autostrăzi și odată realizate vor avea o contribuție esențială în procesul de dezvoltare a județului și a creșterii nivelului de trai al maramureșenilor.

„Baia Mare are nevoie de o schimbare în bine. Este de neacceptat ca municipiul nostru să nu aibă la ora actuală nici măcar un parc industrial. Băimărenii au nevoie de locuri de muncă mai bine plătite, de drumuri expres care să facă legătura între județul Maramureș și restul țării, iar tinerii au nevoie de siguranța unui trai mai bun și a dezvoltării în carieră la ei acasă, în Maramureș.
Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare sunt priori­tare pentru noi. Maramureșul, cu un potențial extraordinar de dezvoltare, nu mai poate fi pe lista cu cele mai slab dezvoltate județe și cu cel mai mic salariu mediu pe cap de locuitor.
Noi vom susține toate proiectele benefice pentru județul nostru și în Parlamentul României, din șase decembrie, și îmi doresc ca maramureșenii să beneficieze de bunăstare la ei acasă, alături de cei dragi”, a declarat Cristian Nicu­lescu Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat.

O colaborare eficientă între Guvernul liberal – administrație liberală – Parlament majoritar PNL, va aduce dezvoltare și bunăstare în Maramureș.

„Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare sunt priori­tare pentru noi. Maramureșul, cu un potențial extraordinar de dezvoltare, nu mai poate fi pe lista cu cele mai slab dezvoltate județe și cu cel mai mic salariu mediu pe cap de locuitor. Noi vom susține toate proiectele benefice pentru județul nostru și în Parlamentul României”.
Cristian Nicu­lescu Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat

 

Material electoral la comanda PNL Maramureș, realizat de: SC NEW MEDIA SRL, cod AEP - 11200025.