• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 21 Iulie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 19 August , 2017

Ziua UACE, o sărbătoare a familiei, încrederii și succesului

UAC Europe nu este doar o poveste despre succes, ci mai ales una despre oameni de valoare. O mare familie, care face parte dintr-una și mai mare: comunitatea locală. UAC Europe scrie de peste 8 ani o poveste despre succes și îm­părtășirea succesului în Maramureș. Și tot de atunci, adună sute de proiecte, acțiuni, motive și argumente care fac din UACE un lider adevărat, un exemplu și o companie cu viziune.

De la valori, principii, tehnologie, res­ponsabilitate, implicare, toate sunt incredientele unui succes unic și a unui altfel de mod de a face business, unul care pune pe primul loc oamenii. Într-o companie complexă, aflată în continuă dezvoltare și evoluție, cum este UAC Europe, modul în care angajații muncesc împreună, în care se raportează unii la alții și toți împreună la proiectele companiei sunt extrem de importante. În timp, cei peste 1200 de angajați ai UACE au devenit mai mult decât o echipă, sunt o adevarată familie, pentru că se susțin reciproc, au obiective comune și se dezvoltă împreună. Ei sunt cei care dau valoare companiei și ei construiesc, zi de zi, povestea de succes numită UACE. Iar pentru a împărtăși acest succes, an de an, toți angajații îm­preună cu familiile lor sărbătoresc îm­preună în 15 august Ziua UACE, prin tradiționalul picnic organizat la Secret Garden Dănești.

An de an, familia UACE devine tot mai mare, iar anul acesta peste 3000 de persoane s-au adunat la sărbătoarea încre­derii, familiei și succesului, cum poate fi numită, în câteva cuvinte, sărbătoarea companiei. La orele prânzului, curtea complexului era aproape neîncăpătoare pentru marea familie venită să sărbă­torească și să se bucure împreună cu cei dragi. La intrare, fiecare dintre ei au fost întâmpinați de Kevin Loebakka, preșe­dintele UACE, Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer și Corina Mulea, PR&Office Manager UACE, care le-au mulțumit fiecăruia în parte pentru că au venit la evenimentul UACE.
De asemenea, printre oaspeții de seamă s-au numărat colaboratorii companiei, oficialități județe și locale, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, primarul orașului Tăuții Măgherăuș, consilieri locali, preoți din comună etc. Pri­marul Felician Ciceu nu a putut fi prezent la eveniment, fiind plecat din localitate, dar a transmis gândul și salutul său prin repre­zentanții primăriei și consilierii locali.
Deschiderea oficială a sărbătorii a fost marcată prin câteva discursuri scurte ale staff-ului de conducere. Kevin Loebakka, președintele UAC Europe, a venit la picnicul companiei însoțit de soția sa Kathy, de fiica, ginerele și cele două nepoțele care au vizitat pentru prima dată Româ­nia. Kevin Loebakka le-a urat tuturor bun venit și le-a mulțumit pentru întregul lor efort: „Bine ați venit, vreau să vă mulțu­mesc tuturor pentru că ați venit astăzi aici. Echipa noastră crește în fiecare an, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Vă doresc să aveți o zi minunată, mult succes la tombolă și vă mulțumesc pentru toată contribuția voastră din acest an la reușita UACE. Petrecere frumoasă și o zi frumoasă tuturor!”.

Brian Weed, general manager al Uni­versal Alloy Corporation Europe, a venit la eveniment împreună cu soția sa și a dorit de asemenea să le mulțumească tuturor pentru aportul adus la dezvoltarea companiei: „Mă bucur să vă văd pe toți împreună alături de familiile voastre, la picnicul UACE, într-o zi așa de frumoasă și însorită, vă doresc succes la tombolă și vă mulțumesc vouă și fa­miliilor voastre pentru întreaga contribuție pe care ați adus-o pentru succesul UACE”.

Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer a participat la eveniment împreună cu întreaga sa familie și a dorit să-i felicite pe toți angajații pentru munca lor și totodată să le mulțumească: „Mă bucur foarte mult să fiu astăzi alături de voi şi de familiile voastre. Şi mă bucur că, an de an, marea familie UACE se măreşte, asta înseamnă că UACE se dezvoltă şi odată cu compania creştem fiecare dintre noi, dezvoltându-ne personal şi profesional. Astăzi sărbătorim încă un an de muncă şi de realizări, şi, mai ales, sărbătorim încă un an în care am reuşit să fim o echipă unită şi puternică.
Sărbătoarea UACE este o sărbătoare a familiei şi a recunoştinţei. Am spus de multe ori că noi toţi cei peste 1200 de angajaţi nu suntem doar colegi şi prie­teni, ci membri ai unei mari familii în care toţi membrii ei se susţin şi se sprijină reciproc. Familia înseamnă sprijin şi încredere, iar acestea sunt şi valorile care ne animă şi ne leagă pe noi toţi, acestea sunt valorile care fac din UACE o companie de succes.
Spuneam că sărbătoarea UACE este şi una a recunoştinţei, de aceea doresc să mulţumesc fiecăruia dintre voi pentru modul în care v-aţi făcut treaba, conş­tienţi că succesul vostru şi realizările voastre contribuie la succesul întregii echipe. Datorită vouă UACE este o companie de prestigiu, o companie cu care ne mândrim fiecare dintre noi şi o companie care va creşte în continuare datorită  entu­ziasmului şi dăruirii voastre. Felicitări tuturor pentru un an plin de realizări!”.

Kinga Rădulescu Szabo, Director Re­surse Umane a anunțat cei trei câștigători ai competiției „good ideas” și i-a încurajat totodată pe toți angajații să trimită în continuare idei de îmbunătățire, pentru că numai în acest fel compania se dezvoltă și mai mult.

Corina Mulea, PR&Office Manager UACE, cea care a gândit și organizat evenimentul până la cele mai mici detalii, având grijă ca totul să iasă perfect, a dorit să le mulțumească tuturor pentru sprijinul acordat: „Mulțumim în primul rând gazdelor de la Secret Garden, colaboratorilor noștri de la Loftrek, care au pregătit foarte multe surprize pentru cei mici, având activități pe teren de sport, dar și activități de interior,  mulţumim Lourdes Trans pentru transport, mulţumiri speciale lui Ioan Chiorean pentru tot sprijinul, efortul şi implicarea şi mulţumiri calde tuturor furnizorilor, colaboratorilor, partenerilor contractuali care ne-au furnizat premii extraordinare pentru tombolă, nu vreau să-i enumăr de teamă să nu uit pe cineva, dar îi asigur pe toţi de toată aprecierea şi recunoştinţa noastră și mai ales, mulțumim tuturor angajaților că au fost alături de noi și acum, la sărbătoare, și sunt alături de UACE în fiecare zi, contribuind prin munca și dedicarea lor la succesul și dezvoltarea companiei”.

Toți participanții au putut savura un grătar delicios și s-au putut bucura de muzică bună și variată și activități ex­trem de diversificate. Pentru cei mici, Loftrek a pregătit o multitudine de echi­pamente gonflabile, printre care cursa cu obstacole, tobogane sau bouncere, taurul mecanic sau peretele Velcro, care a captat atenţia tuturor. Atelierele creaţionale şi concursurile pe echipe au contribuit la crearea unei atmosfere destinse şi rela­xante. Câştigătorilor li s-au acordat premii şi diplome, iar şedinţele foto au fost foarte solicitate de către micuţi. S-au pozat cu Winnie, cu Mikey Mouse şi cu o mulţime de supereroi.
Cei mari au participat la o tombolă cu un număr record de premii, puse la dis­poziție de colaboratorii și furnizorii UACE: televizoare LCD, combine fri­gorifice, mașini de spălat, telefoane smart­phone, tablete, cafetiere, laptop-uri, electrocasnice, electronice, produse utile în gospodărie, vouchere de vacanță etc. 
A fost o zi deosebită, în care s-a sărbă­to­rit familia, profesionalismul, încrederea. Într-un cuvânt: UACE.

 

 

„Mă bucur că am participat la sărbătoarea companiei UACE, care, ca de obicei a avut o prestaţie extraordinară faţă de angajaţi şi familiile lor. Am rămas profund impresionat de ceea ce s-a întâmplat acolo, este un eveniment unic. Iar faptul că preşedintele şi directorul financiar al companiei au stat la intrare şi au primit 3000 de invitaţi, mi s-a părut deosebit. A fost o organizare impecabilă, tombolă cu premii foarte mari şi un părculeţ de joacă pentru copii. Programul evenimentului a fost variat, pentru toate vârstele, fiecare angajat a venit împreună cu familia. Compania are grijă de oameni, de aceea angajaţii iubesc conducerea companiei. Modul de interacţionare al conducerii cu oamenii este extraordinar, se vede că sunt o mare familie. M-a impresionat şi modul în care cei din conducere apreciază munca angajaţilor. Oamenii au spus că sunt foarte serioşi, sunt bine plătiţi şi îi apreciază foarte mult la rândul lor. Eu sper că alături de Dumbrăviţa şi oraşul Tăuţii Măgherăuş va beneficia cât mai curând de investiţiile UACE, de taxele şi impozitele plătite şi de implicarea lor în comunitate. Sunt foarte bucuros că avem relaţii de colaborare cu această companie”
Anton Ardelean, primarul oraşului Tăuţii Măgherăuş

 

„Ziua de 15 august, pe lângă marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului este una specială pentru noi, dumbrăvicenii, fiind și sărbătoarea UACE. Este o sărbătoare a întregii echipe, după un an de muncă și realizări și, faptul că UACE organizează an de an un astfel de eveniment la care participă toți angajații și familiile lor demonstrează grija și respectul companiei pentru oamenii ei. Îi felicit pe toți pentru realizările lor, le mulțumesc pentru întreaga colaborare și le doresc mult succes în viitoarele proiecte”.
Felician Ciceu, primarul comunei Dumbrăvița

 

„Am acceptat cu plăcere invitația lansată de reprezentanții UACE Dumbrăvița, de a participa la picnicul pe care îl organizează anual, în 15 august, de Sărbătoarea Sfintei Marii. Am văzut aici o mare și frumoasă familie care se bucură împreună de realizările companiei și de aportul adus de fiecare dintre angajați pentru îndeplinirea acestora. M-am bucurat să văd atât de mulți oameni mulțumiți, satisfăcuți din punct de vedere profesional și am apreciat interesul conducerii UACE de a oferi, anual, acest moment de sărbătoare pentru salariați și pentru familiile acestora. Am participat la un picnic unde au fost prezente aproximativ 3.000 de persoane care au cinstit împreună de una dintre cele mai frumoase sărbători creștine. Felicit atât angajații, cât și executivul UACE pentru felul în care contribuie la dezvoltarea economică a județului și pentru modul în care știu să conlucreze pentru creșterea planului de afaceri. Mult succes și în viitor!”
Gabriel Zetea, Președintele Consiliului Județean Maramureș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.