• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 August , 2014

Zilele UACE, ediţia 2014

Peste 1700 de persoane, concursuri, premii, distracţie, voie bună, un mini-parc de distracţii pentru cei mici. Pe scurt, coordonatele unei sărbători deosebite pentru UACE, devenită deja tradiţie: Zilele companiei.

 
 

La finele săptămânii trecute, marea familie a UAC Europe s-a mutat la Secret Garden Dăneşti, unde a avut loc Ediţia 2014 a Zilelor UACE, o sărbătoare devenită deja tradiţie şi care adună în fiecare an tot mai mulţi participanţi, datorită faptului că numărul angajaţilor companiei este în continuă creştere.

 

În acest an, peste 1700 de persoane, angajaţii, împreună cu familiile lor, şi colaboratori au participat la eveniment. Bineînţeles, n-au lipsit nici oaspeţii din străinătate, din marea familie UACE, reprezentanţi ai companiei din Menziken care le-au urat distracţie plăcută participanţilor la Picnic şi i-au felicitat pentru rezultatele deosebite din ultimul an.

 

Staff-ul din conducerea companiei UAC Europe din Dumbrăviţa a adresat de asemenea un cuvânt de salut angajaţilor. Iulian Gheorghe a început prin a-i ruga pe cei care s-au alăturat în ultimul an companiei să ridice mâna. Astfel, s-a putut vedea că mai bine de 150 de oameni au fost angajaţi numai în ultimul an la „fabrica de avioane”, iar procesul de dezvoltare nu se opreşte aici: „Experţii în numerologie spun că persoanele născute în 15 august au abilităţi de liberi. Multe personaje istorice, şi cred că e suficient să-l amintesc pe Napoleon Bonaparte, sunt născute în această zi. Şi compania noastră este lider în domeniul său de activitate. O demonstrează premiile şi certificările obţinute pe plan naţional şi internaţional, dar mai ales calitatea serviciilor şi feedback-ul clienţilor. Fabrica UAC Europe din Dumbrăviţa a reuşit să transpună în realitate visul şi viziunea unor oameni deosebiţi, care au creat şi condus această companie de renume pe plan internaţional.

Am fost întrebat de multe ori care sunt secretele succesului nostru şi care sunt atuurile prin care reuşim o dezvoltare rapidă şi durabilă, deşi criza economică nu s-a încheiat. De fiecare dată am răspuns că sunt extrem de importante resursele financiare şi cele tehnologice, dar vitale pentru succes sunt mai ales cele umane. Pentru că dvs., echipa şi marea familie UACE, sunteţi cei care aţi făcut acest vis posibil.

Prin muncă, prin loialitate, prin dedicare, prin pasiune, toţi oamenii UACE aţi reuşit să creaţi şi să dezvoltaţi o companie profitabilă, o companie model, şi, mai ales, o mare familie, bazată pe respect şi sprijin reciproc.

 

Astăzi doresc să vă mulţumesc tuturor şi fiecăruia în parte şi să vă spun că puteţi fi mândri de ceea ce aţi realizat. De aceea, astăzi nu sărbătorim doar compania, ci mai ales sărbătorim oamenii ei. E, într-un fel, o zi de naştere a fiecăruia dintre noi, sărbătorim o etapă a succesului la care fiecare aţi contribuit şi pe care, împreună, sper să-l ducem mai departe”.

Apoi, au fost decernate premiile şi titlul de angajatul lunii, pentru şase persoane din cadrul companiei, propuse şi alese de către colegi, aşa cum UAC Europe face în fiecare trimestru, pentru a premia şi recompensa munca, seriozitatea şi inovaţia.

 

Kinga Rădulescu Szabo, managerul de resurse umane, şi Corina Mulea, PR &Office Manager, au dat startul tragerii la sorţi pentru premiile puse la dispoziţie de colaboratorii companiei. Astfel că au fost acordate zeci de premii constând în special în electronice şi electrocasnice. Pentru ca ziua să fie cu adevărat una reuşită, nu au lipsit jocurile pentru cei mici, bunătăţile la grătar, fructele şi cozonacul, specifice picnicului şi, bineînţeles, programul artistic extrem de diversificat. Preşedintele UACE Kevin Loebbaka a adresat un cuvânt de bun venit şi mulţumire participanţilor.

 

UACE mulţumeşte pe această cale tuturor furnizorilor şi colaboratorilor pentru sprijinul oferit în organizarea Picnicului şi „Secret Garden” pentru găzduire şi buna organizare.

Altfel spus, încă un eveniment de marcă, pentru o companie de marcă.

 
 

„Prin muncă, prin loialitate, prin dedicare, prin pasiune, toţi oamenii UACE aţi reuşit să creaţi şi să dezvoltaţi o companie profitabilă, o companie model, şi, mai ales, o mare familie, bazată pe respect şi sprijin reciproc”.

Iulian Gheorghe

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.