• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Aprilie , 2014

Angajaţii Montana Tech Components AG, la maratonul oraşului Viena

Montana Tech Components AG, firma mamă a UAC Europe din Viena, este foarte mândră să participe la unul dintre cele mai importante maratoane din lume: Maratonul oraşului Viena. În total, circa 100 de angajaţi ai grupului vor lua startul competiţiei. UAC Europe va fi reprezentată prin: Corina Mulea, Kinga Rădulescu Szabo, Radu Bilţ, Nicolae Babiciu şi Cătălin Cudalbu.

 
 

Pe data de 13 aprilie sunt aşteptaţi 40.000 de alergători, la cea de-a 31-a ediţie a maratonului Vienna City, care în acest an stă sub semnul valsului vienez. Evenimentul se distinge printr-un traseu mai rapid, care îi duce pe participanţi în pas alergător, pe lângă cele mai frumoase obiective turistice ale Vienei. Pentru spectatori, participarea la galerie este deja o experienţă în sine.

 

Maratonul Vienna City îmbină alergarea cu cultura clasică a Vienei: Traseul maratonului începe pe acordurile valsului „Pe frumoasa Dunăre albastră“, al lui Johann Strauss, de la Vienna International Centre şi traversează Dunărea, până la zona verde a Praterului, de-a lungul canalului Dunării până la bulevardul Ring, de la Opera de Stat la Palatul chönbrunn, înapoi spre bulevardul Ring şi parcul Prater, având ca destinaţie finală piaţa Heldenplatz. Pentru şi mai mult elan, anul 2014 oferă un nou traseu între kilometrul 26 şi 30, evitând o zonă sinuoasă cu numeroase urcări pe poduri - astfel încât nimic nu mai stă în calea recordurilor personale.

 

Montana Tech Components AG, firma mamă a UAC Europe din Viena, va participa la eveniment. În total, circa 100 de angajaţi ai grupului vor lua startul competiţiei. Iar UAC Europe va fi reprezentată prin: Corina Mulea, Kinga Rădulescu Szabo, Radu Bilţ, Nicolae Babiciu şi Cătălin Cudalbu. Vom reveni cu detalii după maraton.

 
 

Program variat şi evenimente secundare

 

Faţă de maratonul clasic (42.195 km), maratonul Vienna City din 2014 include în program un semi-maraton (21.0975 km) şi un maraton-ştafetă (cu 4 alergători).

Concursurile destinate copiilor şi Petrecerea Internaţională a Prieteniei (International Friendship Party) vor avea loc cu o zi înainte, în ambianţa impresionantă a Primăriei Vienei. Cursurile intensive de vals, clătitele Kaiserschmarrn, muzica live şi pastele energizante vă introduc în atmosfera evenimentului.

La cea de-a 30-a ediţie din 2013 au fost mai mult de 41.000 de cereri de înscriere din partea a 118 naţiuni, pentru toate evenimentele.

Şi anul acesta se aşteaptă din nou un număr similar!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.