• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Iunie , 2015

Vernisaj al artiştilor maramureşeni la Sibiu

Vineri 12 iunie, 2015, la Cercul Militar Sibiu a avut loc vernisajul expoziţiei 4* STYLE, care a prezentat pe simeze lucrări de pictură, fotografie şi bijuterie semnate de patru artişti maramureşeni: Marinela Căluşeru - pictură şi bijuterie, Doina Dascălu şi ElisabetaVeress - pictură, şi Felician Săteanu - fotografie.

Evenimentul a fost onorat de prezenţa unui public numeros iubitor de artă din Sibiu, printre care şi preşedintele UAP sucursala Sibiu, Onuc Nemeş Vintilă, care alături de criticul de artă Valentin Mureşan au rostit elogioase cuvinte la adresa exponatelor.

 

Marinela Căluşeru a prezentat o suită de picturi abstracte decorative, în concordanţă cu bijuteriile expuse, dovedind o capacitate creatoare deosebită în mai multe tehnici plastice.

 

Selecţia de peisaje semnate de Elisabeta Veress ne poartă pe plaiuri maramureşene într-o notă personală, dovedind multă sensibilitate şi cromatică armonioasă.

 

Suita de cavalcade semnate de Doina Dascălu ne impresionează prin dinamism şi o tehnică picturală foarte adecvată. Printre cei care au mai luat cuvântul s-a numărat şi Robert Strebeli, director al Muzeului de Artă Contemporană a Muzeului Naţional Brukenthal Sibiu, care a fost încântat de prezenţa fotografiei abstracte prezentate de Felician Săteanu pe simezele sibiene.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.