• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 14 Decembrie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Martie , 2018

Vasile Pop a fost numit manager interimar la Spitalul Județean din Baia Mare

Ținând cont de Decretul nr. 76/2018 pentru numirea Guvernului României și Cererea de Suspendare nr. 1654/28.02.2018 a managerului Sorina Pintea, președintele Consiliului Jude­țean Maramureș, Gabriel Zetea a emis o dispoziție care arată că, începând cu data de 1 martie 2018, Vasile Pop se numește în funcția de manager interimar la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, până la revenirea titularului pe post. 
Dispoziția a fost semnată de șeful administrației județene în prezența noul manager interimar, doctorul Vasile Pop, care a arătat că, pentru acest mandat, își dorește să continue toate inițiativele bune și proiectele inițiate în favoarea pacientului, de actualul mi­nistru al Sănătății, ec. Sorina Pintea. „Îmi doresc să duc mai departe toate proiectele demarate de fostul manager al Spitalului Județean de Urgență «Dr. Constantin Opriș» Baia Mare, ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Am convingerea că, indiferent de greutăți, mi­nistrul ne va sprijini și va fi alături de noi. Mi-am propus să duc la bun sfârșit proiectul cu radioterapia, care a avansat foarte mult și care reprezintă o inves­tiție de peste 7 milioane de euro, bani obținuți ca finanțare de la Banca Mondială. Totodată, vom continua achi­ziționarea de aparate medicale performante, pentru a veni în sprijinul tuturor bolnavilor care apelează serviciile noastre medicale. Dat fiind faptul că, salarizarea personalului medical a crescut de la 1 martie, sper ca toți colegii mei să contribuie, alături de mine, la îm­bunătățirea actului medical”, a de­clarat managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, dr. Vasile Pop.

Gabriel Zetea: Instituția Consiliului Județean va fi în continuare alături de sistemul medical
Președintele Consiliului Județean Mara­mureș, Gabriel Zetea, care a și semnat dispoziția de numire în funcția de manager interimar pentru dr. Vasile Pop, a dorit să transmită felicitările sale ministrului Sănătății, Sorina Pintea, pentru toate proiectele extraordinare care s-au derulat la Spitalul Județean din Baia Mare, sub mandatul ei.
„Sorina Pintea a fost omul potrivit la locul potrivit în funcția de manager al Spitalului Județean «Dr. Constantin Opriș» Baia Mare, pentru că, în cei cinci ani în care a condus această unitate, rezultatele obținute au fost remarcabile. Și tocmai aceste rezultate au propulsat-o pe cea mai înaltă demnitate în domeniul sănătății, respectiv în funcția de ministru, unde dovedește, din nou, că este omul potrivit la locul potrivit. Îi mulțumesc Sorinei Pintea pentru tot ce a făcut pentru ca Mara­mureșul să ajungă în topul celor mai bine clasate județe în ceea ce privește condițiile medicale oferite pacienților, pentru implicarea și devotamentul de care a dat mereu dovadă ca manager al Spitalului Județean și pentru buna co­laborare pe care am avut-o în tot acest timp. O felicit și pentru toate lucrurile bune care le face în Ministerul Sănătății și am convingerea că, așa cum Spitalul din Baia Mare a renăscut sub managementul ei, la fel se va întâmpla și în Ministerul pe care îl conduce”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.
Doctorului Vasile Pop, actualul mana­ger interimar al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, președintele CJ Maramureș i-a transmis că, la fel ca și până în prezent, instituția Consiliului Județean va fi alături de sistemul medical și va susține toate inițiativele care vin în folosul maramureșenilor. „Îl felicit pe noul manager, dr. Vasile Pop, pentru poziția pe care o ocupă și care știu că este una chiar dificilă. Noul manager interimar are de gestionat, pe lângă partea me­dicală, multe proiecte care se derulează în Spitalul Județean din Baia Mare și care trebuie continuate și duse la bun sfârșit. Îl știu pe doctorul Vasile Pop de mulți ani și am convingerea că, la fel ca până acum, va fi extrem de implicat atât în actul medical, cât și în tot ce implică contractul său de management la Spita­lul Județean de Urgență «Dr. Cons­tantin Opriș» Baia Mare.
Mult succes noii conduceri și la cât mai multe realizări notabile care să vină în sprijinul pacienților”, a conchis preșe­dintele Consiliului Județean, Ga­briel Zetea.

 

„Îl felicit pe noul manager, dr. Vasile Pop, pentru poziția pe care o ocupă și care știu că este una chiar dificilă. Noul manager interimar are de gestionat, pe lângă partea me­dicală, multe proiecte care se derulează în Spitalul Județean din Baia Mare și care trebuie continuate și duse la bun sfârșit. Îl știu pe doctorul Vasile Pop de mulți ani și am convingerea că, la fel ca până acum, va fi extrem de implicat atât în actul medical, cât și în tot ce implică contractul său de management la Spita­lul Județean de Urgență «Dr. Cons­tantin Opriș» Baia Mare”.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Jude­țean Maramureș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.